Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ “Η Emirates έρχεται στην Κύπρο και ζητάει προσωπικό”
“Η Emirates έρχεται στην Κύπρο και ζητάει προσωπικό”

“Η Emirates έρχεται στην Κύπρο και ζητάει προσωπικό”

Η Emirates, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου, αναζητά Κύπριους υποψήφιους για να στελεχώσουν την ομάδα πληρώματος καμπίνας, η οποία αποτελείται από ανθρώπινο δυναμικό διαφόρων εθνικοτήτων. Σε αυτό το πλαίσιο, η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι διοργανώνει Cabin Crew Recruitment Open Day, την Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 08:00 στο SENTIDO Sandy Beach Hotel, δρόμος Λάρνακας – Δεκέλειας.

Η αεροπορική εταιρεία αναζητά τόσο γυναίκες, όσο και άντρες που θα καλύψουν τις νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες δημιουργήθηκαν μετά τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας. Το δίκτυο της Emirates εμπλουτίστηκε πρόσφατα με νέα δρομολόγια, ενώ και ο στόλος της ενισχύθηκε με παραλαβές επιπλέον αεροσκαφών.

Στα μέλη πληρώματος καμπίνας παρέχεται πλήρες πακέτο εργοδότησης, το οποίο περιλαμβάνει ποικίλα ωφελήματα όπως αφορολόγητο εισόδημα, δωρεάν πολυτελή από κοινού διαμονή στο Ντουμπάι, δωρεάν μεταφορά από και προς τον χώρο εργασίας, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη και αποκλειστικές εκπτώσεις σε προορισμούς και δραστηριότητες που περιλαμβάνουν διασκέδαση και αγορές στο Ντουμπάι. Παράλληλα, η Emirates προσφέρει ελκυστικά πλεονεκτήματα όσον αφορά ευνοϊκά ταξίδια τόσο για το πλήρωμα καμπίνας όσο και για τις οικογένειές του και τους φίλους του, κάτι που έχει ξεχωριστή σημασία αφού το συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο της Emirates προσφέρει πολλές ταξιδιωτικές ευκαιρίες και στις έξι ηπείρους.

Αν και δεν απαιτείται προϋπηρεσία, υπάρχει ένας αριθμός κριτηρίων τα οποία χρειάζονται να πληρούνται για να ληφθεί μια υποψηφιότητα υπόψη. Σε αυτά περιλαμβάνονται η ηλικία των υποψηφίων, οι οποίοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών κατά την στιγμή της ένταξής του στο δυναμικό της εταιρείας και τα χέρια τους να μπορούν να φτάσουν σε ύψος 2,12 όταν στέκονται στις μύτες των ποδιών τους. Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις και τις διαδικασίες επιλογής, αλλά και τους μισθούς και τα bonus μπορούν να βρεθούν στο http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

Η Asma Al Rahma, Country Manager της Emirates στην Κύπρο, μίλησε για το τι ακριβώς αναζητά η αεροπορική εταιρεία από όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δυναμικό της: «Τα μέλη του πληρώματος καμπίνας μας είναι γνωστά για το πόσο ανοιχτόμυαλα είναι, πόσο εξυπηρετικά, φιλικά και προσηλωμένα στην εξυπηρέτηση των επιβατών. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε από τους υποψηφίους. Αυτό το open day event είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους Κύπριους που θέλουν να αρχίσουν την καριέρα τους με δυναμικό τρόπο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν μέλη της ομάδας μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να έρθουν στο event με ένα πρόσφατα ενημερωμένο βιογραφικό τους στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία. Δεν απαιτείται κάποια προεγγραφή. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν όλη την ημέρα στον χώρο του event, εάν τους ζητηθεί. Όσον αφορά τους υποψηφίους που θα επιλεγούν, θα ενημερωθούν για τις επιπλέον διαδικασίες και τις συνεντεύξεις».

Η Emirates αυτήν την στιγμή πετά σε 161 προορισμούς σε έξι ηπείρους με έναν μοντέρνο στόλο που αποτελείται από 269 αεροσκάφη. Η αεροπορική εταιρεία έχει τα περισσότερα Boeing 777 και Airbus A380 στον κόσμο. Η Emirates παρέχει στους υποψηφίους μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες, εις βάθος εκπαίδευση και ασύγκριτη έκθεση και επαφή σε διαπολιτισμικό περιβάλλον αφού είναι μέλη μιας πολυεθνικής ομάδας που αποτελείται από μέλη από πάνω από 135 εθνικότητες – 76 από αυτά είναι από την Κύπρο.

Η Emirates λειτουργεί στην Κύπρο από το 1994 και συνδέει τους επιβάτες με κρυμμένους θησαυρούς σε έξι διαφορετικές ηπείρους, πετώντας καθημερινά από τη Λάρνακα προς Ντουμπάι και Μάλτα με τα πιο μοντέρνα αεροσκάφη στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης και τα κριτήρια επιλογής μπορείτε να επισκεφτείτε το www.emirates.com/pilots.

Send this to a friend