Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 17o ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ
17o ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ

17o ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ

17o ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ

ΤΟ 17ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Περβολιών έρχεται να προσθέσει ακόμα μια πινελιά στον χάρτη των πολιτιστικών γεγονότων του νησιού μας . Η κοινότητα Περβολιών ετοιμάζεται πυρετωδώς έτσι ώστε και το φετεινό φεστιβάλ να δώσει τα δικά του μηνύματα,ότι δηλαδή ο κόσμος της υπαίθρου μας παλεύει για να κρατήσει ζωντανή την παράδοση του τόπου μας , είναι κοντά στις ρίζες του , αλλά να τονίσει και στους ξένους επισκέπτες την πολιτιστική μας κληρονομιά. Το φεστιβάλ εκτός από τό πλούσιο πρόγραμμα του στην εξέδρα θα ενισχύεται με εκθέσεις που είμαστε σίγουροι ότι θα μαγνητίσουν τα βλέμματα των επισκεπτών.

Η μαγευτική προφεστιβαλική βραδυά με θέμα ”ΘΑΛΑΣΣΑ” θα γίνει στη περιοχή του ΦΑΡΟΥ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 8.00 ΜΜ με την παρουσία της ορχήστρας ΜUSICANO και η οποία συνοδεύεται απο τους τραγουδιστές Νίκο Νικολαίδη και Αντωνία Ορφανού.Θα υπάρχουν καρέκλες και τραπεζάκια για τους επισκέπτες και η είσοδος είναι ελέυθερη.Θα λειτουργούν περίπτερα με εδέσματα και ποτά.

Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ είναι η 31Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα έναρξης 8.00 μμ στην οποία ο Πολιτιστικός Ομιλος ΑΘΑΝΑΣΙΑ θα μας παρουσιάσει ένα όμορφο μουσικοχορευτικό Κυπριακό πρόγραμμα και στην συνέχεια θα παρουσιάσει ένα λαικό πρόγραμμα που θα μας καταπλήξει.

Μαζί μας το βράδυ της Παρασκευής θα έχουμε την δημοφιλή ΕΥΗ ΚΑΠΑΤΑΗ σε μια ανευ προηγο ύμεν ου συναυλία.Η εισοδος είναι ελέυθερη.

Η επίσημη βραδυά του φεστιβάλ είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2018 ωρα 8.00 μμ όπου η παρουσία της εκλεκτής σχολής ΣΙΑΚΑΛΛΗ σε εκτέλεση μοντέρνων χορών και η παρουσία του Χρίστου και Ελενας Σιακαλλή μαζί με Γάλλους συναδέλφους τους στη σκηνή θα είναι κάτι που δεν το ξαναζήσαμε πραγματικά.

Η όμορφη αυτή βραδυά θα κλείσει με μια εντυπωσιακή συναυλία του Σταύρου Κωνσταντίνου και της Αννίτας Κωνσταντίνου υπο την καλλιτεχνική επιμ έλει α του μαέστρου Σάββα Χρυσάνθου.Η είσοδος είναι ελέυθερη.

Στούς χωρους του φεστιβάλ θα υπάρχουν εκθέσεις και συλλογές από γλυπτά έργα του αυτοδίδακτου IΩΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΚΑΗ, συλλογή θαλάσσης ΓΙΑΝΝΟΥ ΡΩΤΗ, έργα καλαθοπλεκτικής ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ , κατασκευή παραδοσιακού ψωμιού ΠΕΡΒΟΛΑΡΙΤΙΚΟΥ

Στούς χώρους του φεστιβάλ θα λειτουργούν περίπτερα με ποτά , εδέσματα ,φαγητά και γλυκα φτιαγμένα με τον πλέον ΠΕΡΒΟΛΑΡΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ(ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ) ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΊΕΣ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ ΔΙΑΤΗΡΑ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΒΡΑΔΥΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Send this to a friend