Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ : Το δημόσιο ‘ευχαριστώ’ των γονιών της μικρής Μαρίας Χριστίνας
ΛΑΡΝΑΚΑ : Το δημόσιο ‘ευχαριστώ’ των γονιών της μικρής Μαρίας Χριστίνας

ΛΑΡΝΑΚΑ : Το δημόσιο ‘ευχαριστώ’ των γονιών της μικρής Μαρίας Χριστίνας

Αβάστακτος είναι ο πόνος για την οικογένεια της μικρής Μαρίας Χριστίνας Δημητρίου που έφυγε στο θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 25/06 στην περιοχή Ριζοελιάς στην Λάρνακα.

Το μικρό αγγελούδι ξεψύχησε μετά από την σφοδρή σύγκρουση που είχε το όχημα 34χρονου Βούλγαρου με αυτό της οικογένειας της.

Το θανατηφόρο συγκλόνισε την κυπριακή κοινωνία, ενώ αρκετός κόσμος στάθηκε αρωγός στο πλευρό της οικογένειας της 5χρονης, στηρίζοντας την οικονομικά.

Στενό πρόσωπο της οικογένειας Δημητρίου με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη 09/08, μεταφέρει τις ευχαριστίες της οικογένειας προς τον κόσμο που τους στήριξε.

Μάλιστα, σημειώνει πως ο λογαριασμός που ανοίχθηκε με πρωτοβουλία φίλων, έχει κλείσει.

Θυμίζουμε πως το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε την Παρασκευή 20 Ιουλίου στον Penchev Milen Stefanov, 35 χρόνων από τη Βουλγαρία, ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων, στέρηση κατοχής άδειας οδηγού για 4 χρόνια και 10 βαθμούς ποινής, αφού κρίθηκε ένοχος ύστερα από δική του παραδοχή σε τέσσερις κατηγορίες που αφορούν την πρόκληση του θανατηφόρου δυστυχήματος της 25ης Ιουνίου 2018, με θύμα την Μαρία – Χριστίνα Δημητρίου, 5 χρόνων από τη Λάρνακα.

Ανακρινόμενος ο αλλοδαπός παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι ευθυνόταν για την πρόκληση του δυστυχήματος γιατί κοιμήθηκε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του και ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ηρωίνης.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του φιλικού προσώπου της οικογένειας:

Οι γονείς της Μαρίας Χριστίνας, Ανδρέας και Ρεβέκκα Δημητρίου, όπου στις 25/06/2018 μετά από τροχαίο δυστύχημα «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων, θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν ολόψυχα για την συμπαράσταση, την αγάπη και τη στήριξη που δείξατε όλο αυτό το διάστημα. Μέσα στο πόνο και στην απέραντη θλίψη τους η δικιά σας αγάπη αποδείχτηκε πολύ μεγάλη, όπως και η ευγνωμοσύνη τους για το μεγαλείο ψυχής που επιδείξατε.

Περαιτέρω, έχουν προχωρήσει στο κλείσιμο του λογαριασμού που με πρωτοβουλία φίλων ανοίχτηκε για οικονομική στήριξη της οικογένειας και με αυτή την ανάρτηση ευχαριστούν όλους και τον καθένα ξεχωριστά για όλα!

Η Μαρία Χριστίνα άφησε μεγάλο κενό και αυτές τις δύσκολες στιγμές ήταν μεγάλο βάλσαμο για την οικογένεια η αγάπη και οι προσευχές σας!

Πηγή : ToThemaOnline

Send this to a friend