Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Η Blue Air ανακοινώνει το χειμερινό της πρόγραμμα
Η Blue Air ανακοινώνει το χειμερινό της πρόγραμμα

Η Blue Air ανακοινώνει το χειμερινό της πρόγραμμα

Η Blue Air είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως το χειμερινό πρόγραμμα των πτήσεων της έχει ανακοινωθεί και είστε έτοιμοι να κλείσετε την επόμενη σας απόδραση!

Με την Blue Air μπορείτε να ταξιδέψετε απευθείας σε Αθήνα (11 πτήσεις εβδομαδιαίως), Θεσσαλονίκη(4 πτήσεις εβδομαδιαίως), Λονδίνο (3 πτήσεις εβδομαδιαίως), Μπέρμιγχαμ (3 πτήσεις εβδομαδιαίως) και Βουκουρέστι (καθημερινές πτήσεις).  Oι επιλογές γίνονται ακόμη περισσότερες καθώς μέσω Βουκουρεστίου σας ταξιδεύουμε σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Ενημερωθείτε σήμερα για το χειμερινό πρόγραμμα από το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 22755300 ή με τους συνεργαζόμενους πράκτορες μας ή και στο www.blueairweb.com και ετοιμάστε βαλίτσες!

Θα χαρούμε να σας δούμε σε μια από τις επόμενες πτήσεις μας.

Blue Air, Ταξιδέψτε περισσότερο απολαύστε περισσότερα!
Για την Blue Air:

Η Blue Air, η μεγαλύτερη ρουμανική αερογραμμή με λειτουργία 14 ετών, σας προσφέρει τώρα πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς, στο Βέλγιο, την Κύπρο, τη Δανία, τη Φιλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Σουηδία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρία έχει εννέα λειτουργικές βάσεις στο Βουκουρέστι, το Μπακάου, το Κλουζ-Ναπόκα, στην Κωστάντζα, το Ιάσιο, τη Λάρνακα, το Λίβερπουλ, το Τορίνο και στο Αλγκέρο.

Η Blue Air έχει λάβει πιστοποιητικό του IATA Operational Safety Audit (IOSA), από την International Air Transportation Association (IATA) για τις εξαιρετικές λειτουργικές της βάσεις, ενώ είναι επίσης εξολοκλήρου μέλος της IATA.

Η Blue Air έχει στο λειτουργικό πτητικό της αεροσκάφη Boeing 737 με αναβαθμισμένο εσωτερικό και υπερσύγχρονα Recaro καθίσματα επιτρέποντας στον επιβάτη μια άνετη εμπειρία εν πτήση.

Send this to a friend