Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κάρτα Φιλάθλου: Ηλεκτρονική εγγραφή με απλή διαδικασία
Κάρτα Φιλάθλου: Ηλεκτρονική εγγραφή με απλή διαδικασία

Κάρτα Φιλάθλου: Ηλεκτρονική εγγραφή με απλή διαδικασία

Προχωρά με εντατικούς ρυθμούς η διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο Φιλάθλου σε όλα τα Κέντρα που λειτουργούν Παγκύπρια. Όμως προς ακόμη περισσότερο διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, από την 1η Αυγούστου 2018, η ηλεκτρονική καταχώρηση θα ολοκληρώνεται χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη τους στα Κέντρα Εγγραφής. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: www.cyprussports.org https://theasis.cy.net/koa

Η διαδικασία καταχώρησης της αίτησης έχει ως εξής:

Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο αρμόδιος Λειτουργός του ΚΟΑ θα αξιολογεί την αίτηση και θα έχει την δυνατότητα να την εγκρίνει ή να την απορρίψει. Ο επισκέπτης θα λαμβάνει ενημερωτικό στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο για το αν εγκρίθηκε/ απορρίφθηκε η αίτηση του. Σε περίπτωση έγκρισης, θα υπάρχει ένας σύνδεσμος (URL) το οποίο θα πρέπει να επισκεφθεί για να πληρώσει το ποσό του ΕΝΟΣ ευρώ. Σε περίπτωση απόρριψης, θα αναγράφονται οι λόγοι απόρριψης.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Όλα τα Κέντρα Εγγραφής Παγκύπρια λειτουργούν κανονικά στις πιο κάτω μέρες και ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 15:00 και 16:00-20:00, Σάββατο: 09:00 – 14:00. Την Τρίτη 14 Αυγούστου: 09:00 – 15:00. *Τα Κέντρα θα είναι κλειστά στις 15 και 16 Αυγούστου 2018, καθώς και τις Κυριακές. Μετά τις πιο πάνω ημερομηνίες, τα Κέντρα θα λειτουργούν μόνο τις ημέρες που διεξάγονται αγώνες Α’ Κατηγορίας και μόνο στα Στάδια που θα πραγματοποιούνται οι αγώνες.

Τα Κέντρα Εγγραφής στο Μητρώο Φιλάθλου είναι: Λευκωσία: Στάδιο ΓΣΠ, Κλειστό Στάδιο “ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, Λεμεσός: Τσίρειο Στάδιο, Λάρνακα: Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, Στάδιο “ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ”, Στάδιο “ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”, Πάφος: ΣΤΑΔΙΟ “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ”, Παραλίμνι: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ.

Send this to a friend