Home ΕΞΟΔΟΣ Ανακάλυψε τις ονειρεμένες σουϊτες πλάι στο κύμα
Ανακάλυψε τις ονειρεμένες σουϊτες πλάι στο κύμα

Ανακάλυψε τις ονειρεμένες σουϊτες πλάι στο κύμα

Τοποθετημένες ακριβώς πάνω στη θάλασσα, οι πετρόχτιστες Elya Beach Suites στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας αποτελούν ένα μοναδικό σύμπλεγμα με Beach Suites, που θα σου χαρίσουν αξέχαστες διακοπές με την οικογένεια ή και με φίλους.

Αρχικά θα σε εντυπωσιάσει η τοποθεσία τους, μιας και είναι χτισμένες ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, και σχεδιασμένες ειδικά για να προσφέρουν ήσυχες και χαλαρωτικές διακοπές μακριά από τη φασαρία των πόλεων και με παροχές, που θα κάνουν τη διαμονή σου πιο άνετη και οικεία.

Η δε μεγάλη πισίνα θα χαρίσει στις διακοπές σου την απαραίτητη δροσιά και είναι ιδανική τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Όλο το συγκρότημα κατοικιών είναι κτισμένο μέσα σε κήπο, διαθέτει άμεση πρόσβαση σε μια αποκλειστική παραλία με καθαρή και ήρεμη θάλασσα, ενώ στο beach bar, που δεσπόζει δίπλα στην παραλία, θα περάσεις τις καλύτερες στιγμές της μέρας.

Σημείωσε ότι οι χώροι έχουν πρόσφατα ανακαινισθεί πλήρως, και παρέχουν ανέσεις, όπως μπάρμπεκιου, ευρύχωρη αυλή, beach volley, δωρεάν Wi-Fi κ.ά.

Διατίθενται οκτώ κατοικίες των τριών υπνοδωματίων (μέγιστος αριθμός έξι άτομα), μια κατοικία δύο υπνοδωματίων (για τέσσερα άτομα) και ένα beach apartment ενός υπνοδωματίου, που είναι κατάλληλο για ζευγάρια. Σε κάποια σπιτάκια υπάρχουν, επίσης, τζάκια για τον χειμώνα! Όλα τα σπιτάκια έχουν θέα στη θάλασσα και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες για προετοιμασία γευμάτων, ιδιωτικά μπάνια, κλιματισμό, καθιστικό, τραπεζαρία, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πλυντήριο ρούχων και μεγάλες βεράντες, που ανοίγουν προς τον κήπο και τη θάλασσα.

Αν δεν κανόνισες ακόμα διακοπές, έχεις ήδη την επιλογή!

Tηλ.: 24817304.
E-mail: [email protected]
Website: elyabeachsuites.com

Facebook: Elya Beach Luxury Suites

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend