Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αραιά ομίχλη θα σκεπάσει τα ξημερώματα την Κύπρο
Αραιά ομίχλη θα σκεπάσει τα ξημερώματα την Κύπρο

Αραιά ομίχλη θα σκεπάσει τα ξημερώματα την Κύπρο

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Κατά την διάρκεια της νύκτας και κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και από το μεσημέρι και μετά στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και το απόγευμα, τοπικά στα νότια και δυτικά, μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα, τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Κατά την διάρκεια της νύκτας και κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σύντομα λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και από το μεσημέρι και μετά στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Τετάρτη η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται μικρή άνοδος, φτάνοντας σε τιμές λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές.

Send this to a friend