Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών
Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δύο δίδυμων 9χρονων κοριτσιών, Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη – Ήταν στο κτήμα που βρήκαν και τα άλλα 28 πτώματα

Σοκάρει η είδηση της ταυτοποίησης των σορών των δύο δίδυμων 9χρονων κοριτσιών, που αγνοούνταν από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας, Γιώργο Τσούκαλη, τα δύο δίδυμα κορίτσια βρέθηκαν αγκαλιασμένα με τον παππού και την γιαγιά τους στο Μάτι.

Η υπόθεση είχε εξ αρχής συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δυο δίδυμα αδερφάκια, οι 9χρονες Βασιλική και Σοφία Φιλιπποπούλου, αγνοούνταν από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Όλοι ήλπιζαν ότι τελικά οι γονείς τους θα τα έβρισκαν ζωντανά, ωστόσο ο επίλογος ήταν ο πλέον τραγικός που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Τα δίδυμα κοριτσάκια έγιναν θέμα ακόμα και στους βρετανικούς Times, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο. Η βρετανική εφημερίδα περιέγραφε πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική, το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από αλιείς της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνταν.

Ο αριθμός των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι δεν αλλάζει και μένει στους 87. Και αυτό, καθώς οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών και των παππούδων τους περιλαμβάνονταν ήδη στο συνολικό αριθμό των νεκρών και απέμενε η ταυτοποίησή τους με τη μέθοδο του DNA.

Την δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στενός φίλος της οικογένειας. «Ο επιλογος γραφτηκε. Και οι 4 βρεθηκαν αγκαλια. Ουτε ο θανατος δεν μπορεσε να τους χωρισει».

Πηγή: philenews/protothema

Send this to a friend