Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νέο Παγκύπριο ρεκόρ από την Ελένη Αρτυματά
Νέο Παγκύπριο ρεκόρ από την Ελένη Αρτυματά

Νέο Παγκύπριο ρεκόρ από την Ελένη Αρτυματά

Μια ακόμη μεγάλη στιγμή έζησε το βράδυ της Τετάρτης (18/7) ο κυπριακός αθλητισμός χάρη στην σπουδαία Ελένη Αρτυματά.

Η Κύπρια αθλήτρια ήταν για μία ακόμη φορά πρωταγωνίστρια, αφού κράτησε την υπόσχεσή της και δοκίμασε τα όρια της, πετυχαίνοντας νέο παγκύπριο ρεκόρ στο Διεθνές μίτινγκ Gala Dei Castelli που διεξάγεται στην πόλη Μπελιζόνα της Ελβετίας.

Πιο συγκεκριμένα, με επίδοση 51.14 στα 400μ. η Ελένη Αρτυματά τερμάτισε στη δεύτερη θέση και βελτίωσε κατά 5 εκατοστά το προηγούμενο ρεκόρ που πέτυχε στην Ταραγόνα της Ισπανίας στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Τον πήχη ψηλά κράτησε για τον κυπριακό αθλητισμό και ο Μίλαν Τραϊκοβιτς.

Ο Σερβοκύπριος πρωταθλητής στίβου, συμμετείχε στο Διεθνές meeting Gala Dei Castelli στην πόλη Μπελιζόνα της Ελβετίας όπως και η Ελένη Αρτυματά, και κατέλαβε την τέταρτη θέση με επίδοση 13.50 στα 110μ. με εμπόδια.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς στην τελευταία του συμμετοχή στις 9 Ιουλίου στη Λουκέρνη ήταν και πάλι τέταρτος με επίδοση 13.37.

Η συμμετοχή των δύο αθλητών μας εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο μήνα στο Βερολίνο.

Εν τω μεταξύ, η Νεκρατία Παναγή με εξαιρετική εμφάνιση στο ελληνικό γκράν ρί «Δαβιτζόγλεια» που είναι το τελευταίο της σειράς στην Καβάλα κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος με άλμα στα 6.59μ.

Send this to a friend