Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πραγματοποιήθηκε το event «Light the night»
Πραγματοποιήθηκε το event «Light the night»

Πραγματοποιήθηκε το event «Light the night»

Μια όμορφη ιδέα του ραδιοσταθμού ΡΑΔΙΟ 99FM πραγματοποιήθηκε εντός του «Iguana» στο Μακένζυ την Κυριακή 24 Ιουνίου. Φίλοι του σταθμού, χορηγοί και υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν παρόντες για να τιμήσουν την πρωτοβουλία, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί και να στεφθεί με επιτυχία το μεγαλύτερο summer event της χρονιάς.

Η εκδήλωση εκτός από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα που είχε, συνέβαλε και κοινωνικά αφού βοήθησε να μαζευτούν χρήματα με σκοπό την ενίσχυση του ιδρύματος Ηλιακτίδα ζωής. Το event «Light the night» ξεσήκωσε τον κόσμο με τις μουσικές του επιλογές καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας.

Η Lia, guest star της βραδιάς άνοιξε το πρόγραμμα φορώντας ένα λευκό φόρεμα διακοσμημένο με φωτάκια Led. H Lia Violin χάρισε νότες από βιολί αφήνοντας τους παρευρισκόμενους προσηλωμένους στις μουσικές της ικανότητες.

Στη συνέχεια η She Boutique παρουσίασε ενδυματολογικές προτάσεις με την συμμετοχή διαφόρων καταστημάτων: ρούχων, μαγιό, κοσμημάτων και γυαλιών .

Τα καταστήματα που συμμετείχαν στην επίδειξη μόδας ήταν: NEOPHYTOU JEWELLERY, ART FRISOR, O-MORFIA COSMETICS, NO NAME, EYE CARE 4U, ALIKI LINGERIE,EXTREME SHOES, CUPID.

Τις μουσικές επιλογές είχε ο DJ Ανδρέας Ανδρέου και την παρουσίαση του event η διευθύντρια του ραδιοσταθμού Πηνελόπη Νεοφύτου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς: PROFESSIONAL BLINDS, BEST FOR αλλά και στους υπόλοιπους υποστηρικτές : CHIHTSAI HARE CARE, MC DONALDS, PRINT STUDIO, TOBIANA, LOUVIAS LIGHT ELECTRICAL, GEORGINA’S PET GROOMING AND ACADEMY, ARIZONA, HAVOLINE, MASTERPRINT, MOISEOS DIGITAL PRINT SHOP, MY SPECIAL EVENT, ΙΚΑΡΟΣ AVIATION .

Χορηγοί Επικοινωνίας: Larnaka online, Discover Larnaka, Feel Famous, LAVoice, eprovoli, Superad, Gala Style.

Send this to a friend