Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Με ληγμένη άδεια από το 2014 ο οδηγός που παρέσυρε στον θάνατο τη Μαρία-Χριστίνα
Με ληγμένη άδεια από το 2014 ο οδηγός που παρέσυρε στον θάνατο τη Μαρία-Χριστίνα

Με ληγμένη άδεια από το 2014 ο οδηγός που παρέσυρε στον θάνατο τη Μαρία-Χριστίνα

Στις 20 Ιουλίου αναμένεται να επιβληθεί ποινή στον Penchev Milen Stefanov, 35 χρόνων από τη Βουλγαρία, ο οποίος παραδέχθηκε τις κατηγορίες για την πρόκληση του θανατηφόρου δυστυχήματος στις 25 Ιουνίου, με θύμα τη Μαρία – Χριστίνα Δημητρίου, 5 χρόνων από τη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 2 Ιουλίου έληξε το διάταγμα προσωποκράτησης του 34χρονου, ο οποίος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου καταχωρήθηκε εναντίον του υπόθεση και ορίστηκε η 10η Ιουλίου για επιβολή ποινής.

Στον 35χρονο είχαν απαγγελθεί συνολικά τέσσερις κατηγορίες, τις οποίες και παραδέχθηκε. Οι κατηγορίες αφορούν πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών κατά τρόπο ώστε η ικανότητα του για ασφαλή οδήγηση να είναι μειωμένη και οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας για το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Σήμερα και μετά από επικοινωνία της Αστυνομίας με τις αρχές της Βουλγαρίας προστέθηκαν στο κατηγορητήριο δύο νέες κατηγορίες που αφορούν οδήγηση χωρίς ισχύουσα άδεια οδήγησης, αφού η άδεια οδήγησης που κατείχε στη χώρα του είχε λήξει από το 2014 και οδήγηση χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας έναντι τρίτου.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος, ανέφερε στην Αστυνομία ότι πριν τη σύγκρουση είχε αποκοιμηθεί και ξύπνησε στο σημείο όπου ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο του, ενώ σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ είχε θετική ένδειξη στα οπιοειδή.

Το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση του στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 20 Ιουλίου, οπόταν και θα του επιβληθεί ποινή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend