Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ειδικό αφιέρωμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας από διεθνή ιστοσελίδα
Ειδικό αφιέρωμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας από διεθνή ιστοσελίδα

Ειδικό αφιέρωμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας από διεθνή ιστοσελίδα

Ειδικό αφιέρωμα στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου είχε η εκ των πλέον δημοφιλών στον τομέα της αεροπορίας διεθνής ιστοσελίδα Anna.aero (Airline Network News & Analysis), με αφορμή τόσο τη ραγδαία αύξηση της επιβατικής κίνησης των τελευταίων ετών, που οδήγησαν πέρσι στην κάλυψη του ιστορικού στόχου των 10 εκατ. επιβατών, όσο και του στόχου για 11 εκατ. επιβάτες το 2018.

Στο ίδιο αφιέρωμα, υπάρχει και εκτενής παρουσίαση της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού, συνδέοντας τις τουριστικές δυνατότητές της και με την αύξηση της αεροπορικής κίνησης, ενώ εξαρχής τονίζουν ότι πρόκειται για τουρισμό που προσφέρεται όλο τον χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Αυτή η υπόδειξη απευθύνεται κυρίως προς εκείνους που λαμβάνουν αποφάσεις ιδιαίτερα στις αεροπορικές εταιρείες, αλλά και στους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναλύσεις των συντακτών του Anna.aero, σε πολλές περιπτώσεις, αποτέλεσαν την αφορμή για άνοιγμα νέων δρομολογίων, που εντοπίζουν ότι δεν εξυπηρετούνται αλλά έχουν επιχειρηματική αξία. Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν προ μηνών και η έναρξη πτήσεων από την Cobalt από Λάρνακα προς Μαδρίτη.

Για το αφιέρωμα, επισκέφθηκαν την Κύπρο υψηλόβαθμα στελέχη της γνωστής σε όλο το φάσμα του αεροπορικού κόσμου ιστοσελίδας και είχαν επαφές με εκπροσώπους της Hermes Airports.

«Η Κύπρος βρίσκεται σε πορεία για να πετύχει κίνηση 11 εκατομμυρίων επιβατών το 2018», σημειώνουν οι εκπρόσωποι του Aero.com, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «το 2017 ήταν σίγουρα ιστορικό για τη Hermes Airports, με τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου να υποδέχονται για πρώτη φορά πάνω από 10 εκατομμύρια επιβάτες κατά τη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους».

Send this to a friend