Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στη Λάρνακα διεξάγεται από τις 6-8 Ιουλίου το EBT Beach Handball Tournament 2018
Στη Λάρνακα διεξάγεται από τις 6-8 Ιουλίου το EBT Beach Handball Tournament 2018

Στη Λάρνακα διεξάγεται από τις 6-8 Ιουλίου το EBT Beach Handball Tournament 2018

Στη Λάρνακα και πιο συγκεκριμένα στη παραλία των Φοινικούδων διεξάγεται από τις 6 – 8 Ιουλίου, το EBT Beach Handball Tournament 2018.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «το τριήμερο 6-7-8 Ιουλίου πέραν των 300 αθλητών θα διαγωνιστούν με έπαθλο την πρώτη θέση σε κάθε κατηγορία. Το Cyprus  Handball Club ανάλαβε φέτος την διοργάνωση του Τουρνουά, θεσμό που έχει θέσει υπό την αιγίδα της η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και στηρίζει ο Δήμος Λάρνακας.

Προστίθεται ότι «φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή 25 ομάδες, ενώ πέραν των 300 αθλητών και πολλών άλλων διαιτητών και εθελοντών θα προσφέρουν σε όλους ένα πλούσιο θέαμα, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα της χειροσφαίρισης».
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΧ Πάνος Αντωνίου και επικεφαλής της διοργάνωσης σημείωσε «την αναγκαιότητα να διεξάγονται τέτοια Τουρνουά τα οποία ανεβάζουν την εικόνα της Κύπρου στον χώρο του αθλητισμού εκτός συνόρων» και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς για τη στήριξη τους.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΧ Χαράλαμπος Λόττας ανέφερε ότι «η περσινή πετυχημένη διοργάνωση δίνει την σκυτάλη της, μετά από πλήρη συνεννόηση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης στο Cyprus Handball Club, ώστε να δώσει την ανάλογη συνέχεια, κάνοντας μια εξίσου και γιατί όχι, καλύτερη διοργάνωση. Πρόθεση της ΚΟΧ είναι να δώσουμε την δυνατότητα μέσω άλλων οργανωμένων συνόλων, στο πλαίσιο της σωστής συνεργασίας να σταθούν στο πλευρό της χειροσφαίρισης και μαζί να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο το άθλημα».

Πρόσθεσε ότι «φέτος θα υπάρχει νέο ρεκόρ συμμετοχών με περισσότερες από 25 ομάδες σε σχέση με τις 23 που είχαμε την περσινή περίοδο, αποδεικνύοντας έτσι ότι η διοργάνωση μπαίνει πλέον στις σωστές βάσεις».

Ο  Ανδρέας Ταουξιή, Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας Αθλητισμού ανέφερε ότι «ο Δήμος Λάρνακας στηρίζει και θέλει να έχει υπό την αιγίδα του τόσο μεγάλα Τουρνουά. Είναι τιμή για την πόλη μας που θα φιλοξενήσουμε αυτή την διοργάνωση».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «η CytaVision για πολλοστή φορά στέκεται στο πλευρό μας με την απευθείας τηλεοπτική κάλυψη των τελικών της διοργάνωσης την Κυριακή 8 Ιουλίου. Ο Πανίκος Ξιούρουππας εκπρόσωπος της κορυφαίας αθλητικής πλατφόρμας της Κύπρου τόνισε μεταξύ άλλων την έμπρακτη στήριξη του οργανισμού σε τέτοια μεγάλα Τουρνουά τα οποία βοηθούν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού γενικότερα».

Σημειώνεται ότι Χρυσοί χορηγοί της διοργάνωσης είναι η εταιρεία Petrolina Holding LTD και η εταιρεία  Pissis LTD η οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα  εκτυπωτικά.

Ασημένιος χορηγός είναι η εταιρεία CYTAVISION (Official Broadcaster) ενώ μεταξύ των χορηγών είναι οι Laiko Cosmos Trading Ltd που θα προσφέρει στους αθλητές και για τις τρεις μέρες του Τουρνουά μπάρες πρωτεϊνης Nature Valley, έτοιμο καφέ ElCafe και ανθρακούχο νερό Perier, η εταιρεία PERIC Νερό Αγρού και η εταιρεία Red Bull που «θα δώσει φτερά» σε όλους τους αθλητές και διαιτητές, προσφέροντας τους το ενεργειακό της ποτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Send this to a friend