Home ΕΞΟΔΟΣ Η νέα άφιξη της Λάρνακας σού φτιάχνει τυλιχτό παγωτό
Η νέα άφιξη της Λάρνακας σού φτιάχνει τυλιχτό παγωτό

Η νέα άφιξη της Λάρνακας σού φτιάχνει τυλιχτό παγωτό

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σε περίπτωση που δεν ξέρεις, το roll ice cream ή αλλιώς ice rolls είναι η νέα τάση στο παγωτό. Πρόκειται για  φρέσκο χειροποίητο παγωτό σε ρολάκια, με προέλευση από την Ταϋλάνδη, που φτιάχνεται τη στιγμή που το παραγγέλνεις!

Σε περίπτωση πάλι που δεν έχεις ήδη δοκιμάσει, σου έχουμε πρόταση.

Ένα νέο μαγαζί στη δημοφιλή Ερμού στη Λάρνακα φέρνει την καινούργια παγκόσμια τάση παγωτού, τα ice cream roll, στην Κύπρο.

Οι ιδιοκτήτες του (δύο πολύ καλοί φίλοι) φαίνεται ότι λατρεύουν το παγωτό και τα ταξίδια. Μάλιστα σε ένα από τα ταξίδια τους, δοκίμασαν το ice cream roll και έτσι αποφάσισαν να το συστήσουν και στο κοινό της πόλης τους.

Έτσι δημιούργησαν το Roll It Up Ice Cream Roll. Πήραν έναν χώρο σε ένα παλιό κτίριο, το ανακαίνισαν και το διακόσμησαν οι ίδιοι, έφτιαξαν μία υπέροχη μπάρα, γέμισαν τους τοίχους γρκάφιτι (με τη βοήθεια του Paparazzi) και έστησαν μία όμορφη αυλή στο πίσω μέρος που μπορεί να φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να γευτούν τις δημιουργίες τους.

Το μαγαζί λοιπόν που άνοιξε μόλις πριν από λίγες μέρες, στην οδό Ερμού, και σου σερβίρει τυλιχτές δημιουργίες, ιδιαίτερα φτιαγμένες και συνοδευμένες με τα extras που εσύ επιθυμείς (από φρούτα και σοκολάτες μέχρι μπισκότα και σάλτσες)!

Από ό,τι μάθαμε μάλιστα, τα παγωτά τους είναι vegan, χωρίς ζάχαρη και γάλα, ενώ η γεύση που θα σε απογειώσει είναι αυτή που φτιάχνεται με χυμό ρόδι και μαύρα βατόμουρα! Εντυπωσιακό δεν ακούγεται;

Το μαγαζί πέρα από τις τυλιχτές δημιουργίες του σερβίρει βάφλες,  συγκεκριμένα κωνοειδές βαφλάκια περασμένα σε ξυλάι , smoothies, φρέσκους χυμούς και καφέδες!

Πέρασε από εκεί καθημερινά από τις 11.00-24.00 (Σ-Κ μέχρι τις 01.30).

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend