Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Aνδρέας Κωφού:Το νέο του τραγούδι και η γυναίκα που το άκουσε πρώτη… (BINTEO)
Aνδρέας Κωφού:Το νέο του τραγούδι και η γυναίκα που το άκουσε πρώτη… (BINTEO)

Aνδρέας Κωφού:Το νέο του τραγούδι και η γυναίκα που το άκουσε πρώτη… (BINTEO)

Ο αγαπημένος και πολυτάλαντος Κύπριος τραγουδιστής, Ανδρέας Κωφού βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha Kύπρου ¨’Με αγάπη Χριστιάνα” και παρουσίασε το νέο του τραγούδι “Αφιερωμένο”.

Το ολοκαίνουργιο του τραγούδι κυκλοφόρησε εδώ και πέντε ημέρες και ήδη έχει ιδιαίτερη απήχηση τόσο σε views στο YouTube όσο και στο ραδιόφωνα και σε νυχτερινά μαγαζιά. Ένα ανεβαστικό τραγούδι σε στίχους και μουσική του ίδιου που σε προκαλεί να χορέψεις και να το… αφιερώσεις. Ο ίδιος αποκάλυψε αν το έγραψε για συγκεκριμένο άτομο το τραγούδι και που το αφιερώνει ενώ και απάντησε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας νέος τραγουδιστής για να ακουστεί στα ραδιόφωνο και ποιος ήταν ο “απομηχανής θεός” που τον βοήθησε.

“Δεν το αφιερώνω κάπου. Ήταν μια εμπειρία παλιά από έναν φίλο και μου βγήκε και έγραψα το τραγούδι… Από την πρώτη προσπάθεια που έκανα απέδωσε καρπούς και με πολύ προσπάθεια επιτυγχάνονται οι στόχοι.

Είμαι ευχαριστημένος από τα ραδιόφωνα και από τον τοπικό σταθμό στην Αμμόχωστο (Πολιτεία) αλλά και από τον Zenith, που είναι παγκύπριας εμβέλειας και τον Ρίκκο (Ιωάννου) που με βοήθησε και με στήριξε πάρα πολύ.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Υπάρχουν πόρτες κλειστές. Θέλει χρόνο να σε εμπιστευτούν κάποιοι άνθρωποι αλλά πρέπει να συνεχίζεις να παλεύεις γιατί αλλιώς δεν θα φθάσεις ποτέ στον προορισμό σου.”

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του τραγουδιστή, που θα εμφανίζεται το καλοκαίρι αλλά και ποια γυναίκα άκουσε πρώτη το τραγούδι του.

Δείτε και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που γυρίστηκε στην Λεμεσό.

Πηγή: alphanews.live

Send this to a friend