Home ΕΞΟΔΟΣ To Blooms Βar Αnd Grill στη Λάρνακα είναι το ιδανικό μέρος για εσένα και την παρέα σου!
To Blooms Βar Αnd Grill στη Λάρνακα είναι το ιδανικό μέρος για εσένα και την παρέα σου!

To Blooms Βar Αnd Grill στη Λάρνακα είναι το ιδανικό μέρος για εσένα και την παρέα σου!

Το πλούσιο μενού τουαμερικανικού τύπου μπαρ σε Λευκωσία και Λάρνακα  διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να το λατρέψεις.

Το Βlooms Βar Αnd GrillΛευκωσίας βρίσκεται στη γωνία των λεωφόρων Αθαλάσσας-Στροβόλου στεγασμένο σε ένα παλιό σπίτι της δεκαετίας του ’60 (πρώην ταβέρνα ‘Τζίτζικας’)ενώ αυτό της Λάρνακας βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο των Φοινικούδων, στη Λεωφόρο Αθηνών 37.

Στους χώρους του Βlooms Βar Αnd Grill και στις δύο πόλεις, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν στις μεγάλες οθόνες τους, αγώνες ποδοσφαίρου των αγαπημένων τους ομάδων όπως επίσης και  μεγάλων αθλητικών μεταδόσεων.

Η κάρτα του μενού τους σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από επιλογές. Τι εννοούμε με αυτό; Ας κάνουμε αρχή λοιπόν με γεύσεις από Μεξικό όπου έχουμε τα cheesy nachos και chicken quesadilla. Για κυρίως πιάτο υπάρχουν οι επιλογές των burgers, με κυρίαρχο στοιχείο στο τομέα, το Blooms Burger, αλλά επίσης και τα homemade pastas, τα wraps και τα διάφορα κρεατικά.

Ιδιαίτερο στοιχείο στο μενού του Βlooms Βar Αnd Grillείναι τοκότσι ‘Dunkel’, ένα αρωματικό και ζουμερό χοιρινό κότσι μαριναρισμένο σε γερμανική μπίρα ‘Dunkel’ μαζί με σπιτική πατάτα πουρέ και σαλάτα.

Το φαγητό μπορεί να συνοδευτεί με ένα αριθμό από 50 διαφορετικές ετικέτες μπίρας που θα σε ταξιδέψουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης αλλά και μεγάλη επιλογή από ετικέτες κρασιού και κοκτέιλ.

Βlooms Βar Αnd Grill Nicosia

Τηλ. Επικοινωνίας: 7000 5152

Βρείτε μας στο Facebookhttps://www.facebook.com/BloomsBarandGrillNicosia/

Send this to a friend