Home ΛΑΡΝΑΚΑ Διαμαρτυρία 40 εργαζομένων στη Μητρόπολη Κιτίου για το κλείσιμο φρουταρίας και την απώλεια εισοδήματός τους (pics)
Διαμαρτυρία 40 εργαζομένων στη Μητρόπολη Κιτίου για το κλείσιμο φρουταρίας και την απώλεια εισοδήματός τους (pics)

Διαμαρτυρία 40 εργαζομένων στη Μητρόπολη Κιτίου για το κλείσιμο φρουταρίας και την απώλεια εισοδήματός τους (pics)

40 περίπου εργαζόμενοι και συνεργάτες φρουταρίας στη Λάρνακα διαδήλωσαν το πρωί έξω από τη Μητρόπολη Κιτίου  για το κλείσιμο της επιχείρησης και την απώλεια εισοδήματός τους.

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ Στέφανος Κουρσάρης «Όπως έχω πληροφορηθεί από την Επαρχιακή Οργάνωση της ΠΟΒΕΚ Λάρνακας – Αμμοχώστου, μικρομεσαία επιχείρηση στη Λάρνακα και συγκεκριμένα η Φρουταρία «ΖΥΓΟΣ» έχει εκδοθεί εναντίον της διάταγμα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας από τις 18 Ιουνίου 2018 για άμεσο κλείσιμο της επιχείρησης, κατόπιν μονομερούς αίτησης της εκκλησιαστικής επιτροπής του Αγ. Ιωάννη και της Μητρόπολης Λάρνακας.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι σαράντα υπάλληλοι της επιχείρησης που βρέθηκαν χωρίς δουλειά, οι συνεργάτες, οι έμποροι, και φθαρτοπαραγωγοί κατέρχονται σήμερα στις 11πμ σε μια αυθόρμητη εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Μητρόπολη της Λάρνακας.

Η Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ δια του Γενικού Γραμματέα και του Επαρχιακού Γραμματέα Λάρνακας – Αμμοχώστου θα παρευρεθούν στην εκδήλωση εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την στήριξη μας προς τον επηρεαζόμενο επιχειρηματία, ο οποίος κινδυνεύει με ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή όσον επίσης και προς τους υπαλλήλους, τους φθαρτέμπορους παραγωγούς που υπόκεινται σε σημαντικές απώλειες εισοδημάτων και ζημιές. Δηλώνουμε ότι από την μια είναι σεβαστές οι αποφάσεις των πρωτόδικων δικαστηρίων αλλά διατηρούμε ταυτόχρονα το δικαίωμα μας να τις κρίνουμε, όπως ακριβώς αυτές τίθενται υπό αμφισβήτηση και γίνονται προσφυγές σε άλλες ανώτερες δικαστικές διαδικασίες και σώματα»

Send this to a friend