Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Θανατηφόρο Λάρνακας: Συνελήφθη ο οδηγός του σαλούν οχήματος
Θανατηφόρο Λάρνακας: Συνελήφθη ο οδηγός του σαλούν οχήματος

Θανατηφόρο Λάρνακας: Συνελήφθη ο οδηγός του σαλούν οχήματος

Συνελήφθη και ανακρίνεται ο οδηγός του σαλούν οχήματος, που ενεπλάκη σε τροχαία συγκρούση στο δρόμο Αμμοχώστου – Λάρνακας, με θύμα πεντάχρονο κοριτσάκι από τα Λιβάδια . Την ίδια ώρα η μητέρα της δίνει μάχη για τη ζωή, ενώ τα δύο αδερφάκια της βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου

Σύμφωνα με πληροφορίες, διπλοκάμπινο όχημα, που οδηγούσε ο 36χρονος συγκρούστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με ένα άλλο σαλούν αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας από τη Βουλγαρία, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί. Στο διπλοκάμπινο επέβαινε ζεύγος με τα 3 ανήλικα παιδιά του.

Στη σκηνή έφτασαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρα. Δυστυχώς, το ένα από τα αδελφάκια, ηλικίας 5 ετών, έχασε τη ζωή του, την ίδια ώρα μητέρα της, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Τα δύο αγόρια της οικογένειας είναι σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται επίσης ο πατέρας-οδηγός του οχήματος με την κατάστασή του να είναι εκτός κινδύνου.

Ο 34χρονος οδηγός του σαλούν οχήματος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να γίνει άλκοοτεστ και νάρκοτεστ στον οδηγό.

Η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς- Δεκέλειας ήταν εξαιρετική και εκ πρώτης όψεως τα αίτια του δυστυχήματος οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα.

Πηγή: philenews

Send this to a friend