Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πρώτες πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βερόνα
Πρώτες πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βερόνα

Πρώτες πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βερόνα

Η εταιρεία προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Η Βερόνα είναι μια υπέροχη ευκαιρία γαι ενοικίαση αυτοκινήτου. Έχετε την ευκαιρία να ζήσετε σαν πρωταγωνιστές της δικής σας ταινίας δράσης σε ένα υπέροχο Road Trip μέσα από τούνελ, με τη μαγευτική θέα του βουνού μέσα στο νερό.

Αξίζει να δει κάποιος τη λίμνη Garda, αρχίζοντας  την περιήγηση από την προβηγκία της Brescia στη Λομβαρδία και συγκεκριμένα στη πόλη Sirmione. Εκεί θα απολαύσετε την Ιταλική κουζίνα και τα αγαπημένα πιάτα της Μαρία Κάλλας στο ομώνυμο εστιατόριο όπου δεν πρέπει να χάσετε το ριζότο με την τρούφα. Κλείστε οπωσδήποτε τον προσωπικό σας ξεναγό σας για βόλτα στο ιστορικό κέντρο Grotte Di Catulllo .

Την επόμενη μέρα κατευθυνθείτε για την πόλη Riva στην προβηγκία του Trentino και απολαύστε τη θέα της μαρίνας από το μοντέρνο Hotel Mirage. Αγαπημένο εστιατόριο στο πλακόστωτο ιστορικό κέντρο το Leon D’Oro όπου εκεί ο ιδιοκτήτης  δημιουργεί το μενού αφού γνωρίσει πρώτα τον πελάτη.
Αν βρεθείτε στην πόλη Veneto μην  χάσετε την υπέροχη θέα από τα  τελεφερίκ Cable Car of Malcesine και το παραδοσιακό γεύμα στο εστιατόριο Monte Baldo.

Το ιστορικό κέντρο της Βερόνα προσφέρει την υπέροχη θέα της Αρένας και των παραδοσιακών εστιατορίων. Κλείστε το δικό σας εισητήριο για την όπερα το καλοκαίρι και δοκιμάστε το παραδοσιακό παγωτό Gelato,αφού επισκευθείτε το  μπαλκόνι της Ιουλιέττας και το σπίτι του Ρωμαίου κάνοντας τις δικές σας ευχές για παντοτινή αγάπη. Μην χάσετε την ευκαιρία να ανεβείτε στο κάστρο για τις μοναδικές φωτογραφίες Πανόραμα. Στην κάθοδο κάντε μια στάση στο Ρωμαικό Θέατρο. Αργότερα  κάντε τα ψώνια σας στις πολυτελείς μπουτίκ στο κέντρο της πόλης και δειπνήστε στο παραδοσιακό Ristorante Maffei στο ιστορικό κέντρο.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα.

Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

grotte_di_catullo

panorama_Verona

restaurant

riva_del_garda

sirmione

VERONA_ARENA

garda

Πηγή: ant1iwo.com

Send this to a friend