Home ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τρυπώσαμε στο Radisson Blu Larnaka Hotel και σας το παρουσιάζουμε (pics&video)
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τρυπώσαμε στο Radisson Blu Larnaka Hotel και σας το παρουσιάζουμε (pics&video)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τρυπώσαμε στο Radisson Blu Larnaka Hotel και σας το παρουσιάζουμε (pics&video)

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Radisson Blu στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού Λάρνακας μπήκε στην τελική ευθεία των κατασκευαστικών εργασιών κι εμείς τρυπώσαμε μέσα και σας το παρουσιάζουμε.

Πρόκειται για ένα 16όροφοξενοδοχείο που θα αποτελείται από 106 δωμάτια που θα έχουν θέα στη θάλασσα, 7 μπαρ και εστιατόρια συμπεριλαμβανομένου ενός skybar και ενός poolbar  , χώρους για συνέδρια και εκθέσεις , γυμναστήριο , σπα , 300 καλυμμένους χώρους στάθμευσης , καθώς και άλλα εμπορικά καταστήματα. Μάλιστα, πέραν των δωματίων φιλοξενίας, θα παρέχει υπηρεσίες spa, συνεδριακούς χώρους και στο ισόγειο θα λειτουργεί μικρό mall το οποίο θα διαθέτει 19 καταστήματα, steak house, Japanese Peruvian εστιατόριο και καφετέρια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο να δεχτεί τους πρώτους επισκέπτες από την 1η Αυγούστου, ενώ το mall αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου έχει ολοκληρωθεί και έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση του από τις αρχές του καλοκαιριού.Ο πρόεδρος της Δ.Σ. της εταιρείας SunnySeeker Hotels Ltd, Μάριος Πολυβίου, η οποία θα διαχειρίζεται το Radisson Blu (είναι η ίδια εταιρεία που διαχειρίζεται το Princess και το Ciao Stelio) δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ότι ήδη υπάρχουν οι πρώτες κρατήσεις από τουρίστες από διάφορες ευρωπαικές χώρες για διαμονή κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Το ξενοδοχείο Radisson Blu Larnaka Hotel  και το Q Blu Plaza είναι ιδιοκτησία της Quality Group.

«Οι ενδείξεις είναι θετικές κι ευελπιστούμε να έχουμε καλές πληρότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού», επισήμανε. Το Radisson Blu θα είναι ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία που θα λειτουργούν στη Λάρνακα και την Κύπρο γενικότερα.

 

Η σουίτα:     

To Standard δωμάτιο:

To Conference Room στον 16ο όροφο:

 Επιδίωξη του Radisson Blu Hotel & Residence, μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων, είναι να αποτελέσει μια νέα και εναλλακτική επιλογή για ταξιδιώτες αναψυχής και να προσδώσει ένα αέρα αλλαγής στην πόλης της Λάρνακας.

Send this to a friend