Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συνέχεια στο σκηνικό απογευματινών βροχών
Συνέχεια στο σκηνικό απογευματινών βροχών

Συνέχεια στο σκηνικό απογευματινών βροχών

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το μεσημέρι και μετά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τοπικά στα νότια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο την Πέμπτη και την Παρασκευή, για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα το Σάββατο.

Send this to a friend