Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Από συννεφιά μέχρι και καταιγίδες περιέχει το μενού του καιρού
Από συννεφιά μέχρι και καταιγίδες περιέχει το μενού του καιρού

Από συννεφιά μέχρι και καταιγίδες περιέχει το μενού του καιρού

Σήµερα ο καιρός θα είναι το πρωί τοπικά µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από χαµηλές νεφώσεις, αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά.

Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ αλλά παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα το απόγευµα θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά τοπικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Στο επίκεντρο καταιγίδας δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη ενώ για την Τετάρτη και την Πέµπτη αναµένεται σταδιακά µικρή άνοδος.

Send this to a friend