Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγάλη πορεία της Λάρνακας
Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγάλη πορεία της Λάρνακας

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγάλη πορεία της Λάρνακας

Διανομή φυλλαδίων για τις δεξαμενές

Έντονες είναι οι διεργασίες των τελευταίων ημερών στη Λάρνακα και τα Λειβάδια, προκειμένου η πορεία που έχει προγραμματιστεί την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Ιουνίου, προς τις πετρελαιοδεξαμενές να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και σ’ αυτήν να συμμετάσχει όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος.

Ήδη, η Ε.Ε του ΑΚΕΛ Λάρνακας εξέδωσε χθες ανακοίνωση, με την οποία απευθύνει δημόσιο κάλεσμα συμμετοχής στην πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνουν από κοινού οι δήμοι Λάρνακας και Λειβαδιών. «Η μετακίνηση αποτελεί πάγιο αίτημα των Λαρνακέων καθότι η ασφάλεια και η υγεία των πολιτών είναι υπόθεση όλων», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Εξάλλου, αύριο Σάββατο (16/6) ο δήμαρχος Ανδρέας Βύρας και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Λάρνακας θα βρίσκονται στην πλατεία Ερμού, μεταξύ των ωρών 10π.μ. – 12μ.μ., για να διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια στο κοινό, στα οποία θα γίνεται αναφορά στην πορεία διαμαρτυρίας της ερχόμενης Τετάρτης και στην αναγκαιότητα μετακίνησης των επικίνδυνων και οχληρών εγκαταστάσεων από την ακτογραμμή Λάρνακας – Λειβαδιών.

Με την πραγματοποίηση της πορείας, οι αρχές της Λάρνακας και των Λειβαδιών επιδιώκουν να εντατικοποιηθούν οι πιέσεις προς το κράτος και τις εταιρείες πετρελαιοειδών και γκαζιού, ώστε να επιταχύνουν τις διαδικασίες μετακίνησης των εγκαταστάσεων στο Βασιλικό.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend