Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ρουτίνα οι σεξουαλικές κακοποιήσεις στη Λάρνακα
Ρουτίνα οι σεξουαλικές κακοποιήσεις στη Λάρνακα

Ρουτίνα οι σεξουαλικές κακοποιήσεις στη Λάρνακα

Κτυπούσε και απειλούσε ανήλικο για να υποκύψει στις σεξουαλικές του ορέξεις

Ανησυχητικές διαστάσεις προσλαμβάνουν οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που απασχολούν τα δικαστήριά μας το τελευταίο διάστημα.

Παρόμοιες υποθέσεις, δυστυχώς, καταχωρούνται με μεγάλη συχνότητα τα τελευταία χρόνια, προβληματίζοντας έντονα τις αρχές ασφαλείας, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες όπου λαμβάνουν χώρα οι αποτρόπαιες πράξεις. Άλλη μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού καταχωρίσθηκε πρόσφατα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε 24χρονος, από την επαρχία Λάρνακας, εναντίον του οποίου απαγγέλθηκαν 11 συνολικά κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και άσεμνης επίθεσης. Παραπονούμενος στην υπόθεση είναι… 16χρονο (κατά τον επίδικο χρόνο) αγόρι, που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον κατηγορούμενο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε διάφορες ημερομηνίες κατά το 2016.

Ο 24χρονος φέρεται να συμμετείχε σε σεξουαλικές πράξεις με τον ανήλικο, δηλαδή τον υποχρέωνε να του κάνει στοματικό έρωτα… Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούσε βία σε βάρος του και υποχρέωνε τον 16χρονο να προβαίνει στις πιο πάνω σεξουαλικές πράξεις χωρίς τη θέληση του, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις και ο κατηγορούμενος φέρεται να έκανε στοματικό έρωτα στον ανήλικο. Για περίπου δύο μήνες, αυτές οι αποτρόπαιες πράξεις λάμβαναν χώρα σχεδόν επί καθημερινής βάσης.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την καταγγελία του παραπονούμενου στην Αστυνομία, ο κατηγορούμενος τον απειλούσε πως εάν δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις, τότε θα έβγαζε στη δημοσιότητα βίντεο το οποίο βιντεογράφησε ο κατηγορούμενος την ώρα που ο ανήλικος του έκανε στοματικό έρωτα… Ο 24χρονος αρνήθηκε ενοχή σ’ όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση. Όπως πληροφορούμαστε, η ακροαματική διαδικασία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας του παραπονούμενου, ο οποίος σήμερα έχει ενηλικιωθεί. Ήδη, ο παραπονούμενος έχει δώσει οπτικογραφημένη κατάθεση στην Αστυνομία, στην οποία περιγράφει με λεπτομέρειες το μαρτύριο που περνούσε στα χέρια του πρώην φίλου του.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend