Home ΕΞΟΔΟΣ Makou, Coffee Berry, Da Vinci . Τρία ονόματα σε έναν ενιαίο χώρο στη Λάρνακα
Makou, Coffee Berry, Da Vinci . Τρία ονόματα σε έναν ενιαίο χώρο στη Λάρνακα

Makou, Coffee Berry, Da Vinci . Τρία ονόματα σε έναν ενιαίο χώρο στη Λάρνακα

Παρασκευή μεσημέρι και η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο. Θέλω απεγνωσμένα κάτι να δροσιστώ και ταυτόχρονα να χαλαρώσω βλέποντας την θάλασσα. Τι κι αν η Λάρνακα είναι παραλιακή πόλη; Τα σημεία στα οποία μπορεί κανείς να πίνει το καφεδάκι του και στα δυο βήματα να είναι η θάλασσα, λίγα. Όμως θέλω αυτόν ακριβώς τον συνδυασμό μια τόσο ζεστή μέρα.

Ο δρόμος με οδηγεί στο πλήρες ανακαινισμένο από πέρσι το καλοκαίρι makou, το οποίο έχει κερδίσει το κόσμο της Λάρνακας και όχι μόνο. Και όχι άδικα όπως διαπίστωσα. Οι λόγοι πολλοί και αυτονόητοι! Το τρίπτυχο το οποίο προσφέρει αλλά και η θέα της θάλασσας, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που δύσκολα βρίσκεις αλλού. Σίγουρα θα είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους καλοκαιρινούς προορισμούς της οδού Τάσου Μητσόπουλου.

Όταν όμως λέω 3 in 1 τι εννοώ. Το τρίπτυχο της επιτυχίας Coffee Berry, Da Vinci, Makou. Τρία ονόματα σε έναν ενιαίο χώρο.

Coffee Berry

Η γνωστή ελληνική αλυσίδα καφέ έχει εδραιωθεί για τα καλά στη Κύπρο, κερδίζοντας ανεπιφύλακτα το κυπριακό κοινό. Οι πολυάριθμες επιλογές σε καφέ σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές που προσφέρουν αφήνουν κάθε πελάτη ικανοποιημένο. Στο Coffee Berry θα βρείτε μονοποικιλιακούς καφέδες από όλες τις χώρες παραγωγής καφέ. Εγώ συνδύασα τον καφέ μου με τα πολυαγαπημένα και λαχταριστά βαφλάκια.

Da Vinci

Η απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα δροσερό ιταλικό παγωτό. Η gelateria Da Vinci, εντυπωσιάζει με τις απολαυστικές γεύσεις της αλλά και με την εντυπωσιακή εμφάνιση της. Το αυθεντικό ιταλικό παγωτό, προσφέρετε σε χρωματιστές φόρμες ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την γευστική απόλαυση. Δεν ξέρω τι γεύση παγωτού προτιμάτε όμως δοκιμάστε οπωσδήποτε το παγωτό υψηλής ποιότητας και έντονης γεύσης με Μαύρη Βανίλια Bourbon !!!

Makou

Το makou, συμπληρώνει την τελειότητα προσφέροντας νόστιμα snacks ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Τα πρωινά μπορείς να βρεις αλμυρά για να συνοδεύσεις τον καφέ σου ενώ το μεσημέρι σερβίρουν ολόφρεσκες και δροσερές σαλάτες, πεντανόστιμες πίτσες per metro όπως και σάντουιτς.

Κάνε και εσύ την βόλτα σου στο παραθαλάσσιο makou, όπως κάναμε εμείςκαι εντυπωσιαστήκαμε!!

Makou

24 400701

Πηγή: galastyle.com.cy

Send this to a friend