Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επίδειξη παρασκευής γλυκού του καρπουζιού
Επίδειξη παρασκευής γλυκού του καρπουζιού

Επίδειξη παρασκευής γλυκού του καρπουζιού

Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Παγκύπριου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Καρπουζιού σε συνεργασία με το Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείο Αμμοχώστου και μέσα στα πλαίσια της οργάνωσης και αναβάθμισης του Φεστιβάλ διοργανώνει επίδειξη – εργαστήριο παρασκευής γλυκού του καρπουζιού.

Εισηγήτρια-Παρουσιάστρια: κ. Ανδρούλλα Εγγλέζου, Βοηθός Επόπτρια Αγροτικής Οικιακής Οικονομίας Ημέρα: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 Ώρα: 4:30 μ.μ. Χώρος: Μουσείο Μύλοι Χατζηγιώρκη Σκοπός της όλης προσπάθειας είναι όπως προβληθεί και στηριχτεί η παράδοση της καρπουζοκαλλιέργειας και των παράγωγων του καρπουζιού.

Το 12ο Παγκύπριο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Καρπουζιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, στις 8.15 μ.μ. στο Κοινοτικό Στάδιο και αφιερώνεται στον γεωργό.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας όσοι/όσες εθελοντές/εθελόντριες επιθυμούν να βοηθήσουν στην παρασκευή γλυκού του καρπουζιού για το Φεστιβάλ παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Κοινοτικό Συμβούλιο στο 23821389 ή με το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Κώστα Μιχαήλ στο 99484922.

Τα υλικά για την παρασκευή γλυκού θα διατεθούν από γεωργούς καρπουζοπαραγωγούς της ΣΕΔΙΓΕΠ Φρενάρου και άλλους υποστηρικτές του Φεστιβάλ.

Send this to a friend