Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό θέρετρο της Κύπρου για all inclusive διακοπές
Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό θέρετρο της Κύπρου για all inclusive διακοπές

Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό θέρετρο της Κύπρου για all inclusive διακοπές

Τον πρώτο μήνα ζωής συμπλήρωσε το Louis Paphos Breeze, με το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Louis Hotels να κλέβει ήδη τις καρδιές όσων το έχουν επισκεφτεί. Το ολοκαίνουργιο πανέμορφο θέρετρο της Πάφου ξεχωρίζει για τις αμέτρητες επιλογές και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του που προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια σε όσους επιλέγουν να περάσουν εκεί τις διακοπές τους.

Το Louis Paphos Breeze άνοιξε τις πύλες του την 1η Μαΐου και γιόρτασε τον πρώτο μήνα λειτουργίας του υποδεχόμενο 11 δημοσιογράφους που ασχολούνται με θέματα lifestyle.

Οι εκπρόσωποι των media, μαζί με την παρέα τους και την οικογένειά τους, απόλαυσαν ένα ξεκούραστο σαββατοκύριακο μακριά από την καθημερινότητα και έζησαν από πρώτο χέρι τη ζεστή φιλοξενία και την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει η Louis Hotels μέσα από τις μονάδες της.

Η άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό, οι επιβλητικές εγκαταστάσεις και η μοναδική θέα την στιγμή του ηλιοβασιλέματος μάγεψαν τους καλεσμένους, τους οποίους υποδέχτηκαν στο άκρως εντυπωσιακό lobby ο Γενικός Διευθυντής του Louis Paphos Breeze, κ. Μάκης Χριστοφή και η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Louis κ. Ειρήνη Λουκαϊδου και ακολούθως ξεναγήθηκαν στους χώρους του από τα στελέχη του ξενοδοχείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την μοντέρνα και μίνιμαλ διακόσμηση των εσωτερικών χώρων του ξενοδοχείου επιμελήθηκε εξειδικευμένη ομάδα της Louis Hotels.

Οι 3 πισίνες, τα 2 μπαρ, το σπα, τα 2 εστιατόρια αλλά και τα πολυτελή, ευρύχωρα και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του ξενοδοχείου φωτογραφήθηκαν από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι απόλαυσαν το μπάνιο τους στην μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου και χαλάρωσαν στα μπαρ της πισίνας. Η ημέρα έκλεισε με ένα γευστικό δείπνο στο εστιατόριο Meze by Elliniko του ξενοδοχείου, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα υπέροχα μεσογειακά εδέσματα των σεφ τα οποία περιλάμβαναν και επιλογές από χορτοφαγικά και gluten free πιάτα.

Το ίδιο βράδυ, με την επιστροφή τους στα δωμάτια, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν μία έκπληξη – ένα κουτί με διάφορα μπαχαρικά από τα οποία εμπνέονται οι chef του Louis Paphos Breeze, τις γευστικότατες συνταγές τους – όπως θυμάρι, δυόσμος κλπ- δώρο από τους οικοδεσπότες.

Η προωθητική ενέργεια από τη Louis Hotels επιβεβαιώνει την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του ομίλου και των ΜΜΕ. Παράλληλα, τα θετικά σχόλια από τους καλεσμένους καταδεικνύουν την ποιότητα εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών από τα ξενοδοχεία της Louis Hotels.

Το Louis Paphos Breeze θα είναι ανοικτό μέχρι το τέλος Νοεμβρίου γι’ αυτό μη χάνετε ευκαιρία.

Κάνετε κράτηση στο https://louispaphosbreeze.com.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend