Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Amavi: Ανοίγει τον Φεβρουάριο το ξενοδοχείο για ζευγάρια
Amavi: Ανοίγει τον Φεβρουάριο το ξενοδοχείο για ζευγάρια

Amavi: Ανοίγει τον Φεβρουάριο το ξενοδοχείο για ζευγάρια

Στις 23 Φεβρουαρίου 2019 ανοίγει τις πύλες του το ξενοδοχείο  Amavi στην Πάφο, το πρώτο ξενοδοχείο στην Κύπρο το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για ζευγάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, οι εργασίες κατασκευής του ξενοδοχείου είναι σε προχωρημένο στάδιο και θα ολοκληρωθούν στους επόμενους μήνες.
Το AMAVI αποτελεί το πέμπτο ξενοδοχείο του ομίλου Kanika Hotels. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στην Πάφο δίπλα από το Alexander the Great. Βρίσκεται πάνω σε αμμώδη παραλία με γαλάζια σημαία κα έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να προσφέρει μαγευτική θέα προς τη θάλασσα, το Μεσαιωνικό κάστρο και το ηλιοβασίλεμα από όλα τα δωμάτια και τους δημόσιους χώρους. Το Amavi διαθέτει 155 δωμάτια και σουίτες, όλα με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και στο Μεσαιωνικό κάστρο της Πάφου. Τα δωμάτια διαθέτουν ευκολίες 5 αστέρων και συστήματα αυτοματισμού τελευταίας τεχνολογίας.
Μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει δύο εξωτερικές πισίνες και γυμναστήριο με εσωτερική πισίνα ,γήπεδο τένις και σπα. Όλοι οι χώροι και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την χαλάρωση και ανανέωση των ζευγαριών που θα το επισκεφθούν.
amavi1
Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη επένδυση συμμετέχει σε ποσοστό 30% η Amathus Public Ltd, η οποία κατάβαλε στο έργο ποσό ύψους €3,3 εκατ.
amavi1 3
amavi1 5
amavi1 6
amavi1 7
amavi1 8

Πηγή: inbusinessnews.reporter.com.cy

Send this to a friend