Home ΛΑΡΝΑΚΑ «Τι θα κάνω με εσένα μαμά;»
«Τι θα κάνω με εσένα μαμά;»

«Τι θα κάνω με εσένα μαμά;»

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας, η παρουσίαση του βιβλίου «Τι θα κάνω με εσένα μαμά;», της διακεκριμένης Ψυχολόγου και Οικογενειακής Συμβούλου κ. Τένιας Μακρή.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, αφού τα έσοδα διατέθηκαν για το σκοπό αυτό.

Η πρωτοβουλία για την παρουσίαση του βιβλίου, ήταν της Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και Εθελοντισμού του Δήμου Λάρνακας κ. Άντρης Ανδρέου.

Η κ. Ανδρέου, στο χαιρετισμό της, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, καθώς και τους χορηγούς που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα, ευχαρίστησε τους συντελεστές της βραδιάς, την Τένια Μακρή, τον ηθοποιό και τραγουδιστή Παναγιώτη Πετράκη και τη δημοσιογράφο Αθηνά Βιολάρη οι οποίοι πλαισίωσαν την εκδήλωση αφιλοκερδώς. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, καθώς και όλους τους εθελοντές οι οποίοι προσφέρουν ακούραστα και εθελοντικά από το χρόνο τους τις υπηρεσίες τους.

Επίσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «…ο Δήμος Λάρνακας στέλνει με αυτό τον τρόπο το δικό του μήνυμα υποστήριξης και βοήθειας. Η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και Εθελοντισμού του Δήμου Λάρνακας, αφουγκράζεται τα μηνύματα των καιρών και βοηθά τις οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη…»

Send this to a friend