Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η Wedding Sky κάνει τον ονειρικό γάμο πραγματικότητα!
Η Wedding Sky κάνει τον ονειρικό γάμο πραγματικότητα!

Η Wedding Sky κάνει τον ονειρικό γάμο πραγματικότητα!

Αν παντρεύεσαι και έχει χαθεί μέσα στις πολλές ευθύνες που έχει ένας γάμος τότε εμείς βρήκαμε τη λύση που θα σε σώσει.

Η εταιρεία Wedding Sky , που εδρεύει στη Λάρνακα, είναι μια κορυφαία εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες πολυτελείας για γάμους και εκδηλώσεις στην Κύπρο. Η ιδέα  της  βασίζεται στην αγάπη για γάμους, στο πάθος για τη δημιουργία θεαματικών events , τη δημιουργικότητα και την αφοσίωση της στους πελάτες της.

Μέχρι σήμερα, η Wedding Sky έχει διοργανώσει περισσότερα από 350 events, όπως γάμους, βαπτίσεις, αλλά και διάφορα μεγάλα πάρτι. Αυτό που κάνει την Wedding Sky μια ξεχωριστή και πρωτοποριακή εταιρεία είναι τα πακέτα που διαθέτει.  Πακέτα τα οποία συμπεριλαμβάνουν τα πάντα που αφορούν ένα γάμο, από τις βέρες μέχρι και πολυτελή yacht που μπορούν να σε μεταφέρουν στην εκκλησία η στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος.  Και όλα αυτά μπορούν να οργανωθούν με λίγες μόνο συναντήσεις , αφού εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το πακέτο που σας ενδιαφέρει και που ταιριάζει με τον δικό σας  γάμο. Όλα τα υπόλοιπα τα οργανώνει η Wedding Sky.

«Προσπαθούμε να δείξουμε ταπεινότητα, σεβασμό και δικαιοσύνη προς τις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας και τα γαμήλια πακέτα καλύπτουν κάθε πιθανό αίτημα, από τον προγραμματισμό του γάμου ή της βάπτισης έως τον προγραμματισμό των πάρτι και των πολυτελών ενοικίων. Προσφέρουμε επίσης πακέτα ανάλογα με την τσέπη και τις ιδέες σας. Αυτή είναι η στιγμή να αρχίσουμε μαζί μια όμορφη ιστορία.»

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της Wedding Sky και στο Facebook.

Send this to a friend