Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μπράβο στους ναυαγοσώστες της πόλης μας! Έσωσαν έναν 17χρονο
Μπράβο στους ναυαγοσώστες της πόλης μας! Έσωσαν έναν 17χρονο

Μπράβο στους ναυαγοσώστες της πόλης μας! Έσωσαν έναν 17χρονο

Με ένα σοβαρό περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι ναυαγοσώστες της παράλιας των Φοινικούδων την Παρασκευή ,(25/05) ,με θύμα 17 χρόνο από τη Λάρνακα.Την ιστορία μας διηγήθηκε ένας εκ των ναυαγοσωστών που έσωσαν τον νεαρό.

Ο 17χρονος παρασύρθηκε από το ρεύμα και τον δυνατό άνεμο με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω από τα βράχια και να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου.

Αμέσως έγινε αντιληπτός από τους ναυαγοσώστες οι οποίοι με τη βοήθεια του jet-ski (το οποίο είχε μπει στο νερό λίγες μέρες πριν) έτρεξαν κατευθείαν προς το μέρος του.

Όταν έφτασαν εκεί αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης αφού ο 17χρονος πνιγόταν στη κυριολεξία. Για καλή τύχη των ναυαγοσώστων είχαν στη κατοχή τους το jet-ski και μπόρεσαν να πλησιάσουν τον 17χρονο.

Αμέσως  ένας εκ των δυο ναυαγοσωστών βούτηξε στο νερό και τον άρπαξε! Με την βοήθεια του δευτέρου ο οποίος βρισκόταν πάνω στο jet-ski ,τράβηξαν  πάνω τον 17χρονο.

Ο νεαρός έχασε για λίγα δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του λόγω του ότι είχε πιει αρκετό νερό ! Αμέσως ανασύρθηκε έξω όπου του παρήχθησαν Πρώτες Βοήθειες.

Έπειτα κλήθηκε το ασθενοφόρο που κατέφθασε στη σκηνή σε λιγότερο από 10 λεπτά! Ο 17χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και παρέμεινε στην εντατική για 2 μέρες.

Σήμερα ο 17χρονος χαίρει άκρας υγείας.

Send this to a friend