Home ΛΑΡΝΑΚΑ Φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύουμε απευθείας από την Κύπρο σε πολλούς υπέροχους προορισμούς
Φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύουμε απευθείας από την Κύπρο σε πολλούς υπέροχους προορισμούς

Φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύουμε απευθείας από την Κύπρο σε πολλούς υπέροχους προορισμούς

Η Κύπρος άνοιξε επιτέλους φτερά και ταξιδεύει πλέον σε αρκετούς, αλλά και πολύ ενδιαφέροντες προορισμούς! Για αυτό κι εμείς για το φετινό καλοκαίρι, συγκεντρώσαμε για σένα τις κυπριακές (και μη) αεροπορικές εταιρείες, τους προορισμούς και τα δρομολόγιά τους και σου προτείνουμε να ετοιμάσεις βαλίτσες.

TUS Airways
Τα κυπριακά φτερά της TUS Airways πετούν για Ελλάδα, Ιταλία και Ισραήλ. Πιο συγκεκριμένα, η TUS Airways πραγματοποιεί ήδη πτήσεις προς την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τη Ρώμη και το Τελ Αβίβ. Επίσης, η εταιρεία συνεχίζει την επέκτασή της και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει να προσφέρει απευθείας πτήσεις σε ελλαδικούς προορισμούς, καθώς από τις 3 Ιουνίου θα συνδέει τη Λάρνακα με την Αλεξανδρούπολη. Από τις 2 Ιουλίου η Tus θα βάλει στο πτητικό της πρόγραμμα και το αεροδρόμιο της Αράξου στην Πάτρα, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, και από τις 3 Ιουλίου θα πραγματοποιεί πτήσεις για Κω, Σκιάθο και Πρέβεζα.
Πληρ. tusairways.com.

Cobalt Aero
Η Cobalt είναι η κυπριακή αεροπορική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2016. Η πρώτη εμπορική της πτήση πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου 2016, ενώ σήμερα εκτελεί 21 δρομολόγια από Λάρνακα και ένα από Πάφο (προς Αθήνα). Τα δρομολόγιά της περιλαμβάνουν την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Μύκονο), τη Βρετανία (Λονδίνο -Stansted/Gatwick/Heathrow-, Μάντσεστερ), τη Γαλλία (Παρίσι), τη Δανία (Κοπεγχάγη), τη Γερμανία (Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ), την Ιρλανδία (Δουλβίνο), το Ισραήλ (Τελ Αβίβ), την Ισπανία (Μαδρίτη), την Ελβετία (Ζυρίχη, Γενεύη), τον Λίβανο (Βηρυτό), τη Ρωσία (Μόσχα- Sheremetyevo) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Άμπου Ντάμπι). Μάλιστα, η επέκταση της εταιρείας έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, εξυπηρετώντας σήμερα 23 προορισμούς και 13 διαφορετικές χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Cobalt Aero πιστοποιήθηκε ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) και κατέχει επίσης την παγκόσμια αναγνώριση επιχειρησιακής ασφάλειας IOSA. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2017, καθώς έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA για τη γρήγορη επέκταση και τις καινοτόμες υπηρεσίες της.
Πληρ. www.cobalt.aero

Cyprus Airways
Η Cyprus Airways, ο άλλοτε κρατικός αερομεταφορέας του νησιού, μετά την εξαγορά της από τη ρωσική αεροπορική εταιρεία Siberia S7, άνοιξε εκ νέου φτερά, έχοντας ως βάση τον Διεθνή Αερολιμένα της Λάρνακας. Οι νέες κυπριακές αερογραμμές, λοιπόν, με έμβλημά τους την ελιά, που θεωρείται ένα από τα κύρια σύμβολα της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνδέουν την Κύπρο με ιδιαίτερα ελκυστικούς προορισμούς πραγματοποιώντας πτήσεις προς: Ελλάδα (Αθήνα και Χανιά από 14 Ιουλίου),
Λίβανο (Βηρυτό), Ισραήλ (Τελ Αβίβ), Γερμανία (Μόναχο, Στουτγάρδη), Τσεχία (Πράγα), Ρωσία (Αγία Πετρούπολη), Ιταλία (Βερόνα) και Ελβετία (Ζυρίχη).
Πληρ. www.cyprusairways.com

Blue Air
Η Blue Air βρίσκεται στην Κύπρο από το 2008, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 δημιούργησε τη βάση της στη Λάρνακα. Η smart flying αερογραμμή προσφέρει ευέλικτες πτήσεις, άριστη εμπειρία εν πτήσει, προσιτές και βολικές τιμές για όλους, προσφέροντας μία απρόσκοπτη και άνετη διαδρομή στους Κύπριους επιβάτες της, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει τα υψηλά πρότυπα της Blue Air όσον αφορά την ασφάλεια, την ακρίβεια και τη συνεχή βελτίωση. Η Blue Air εκτελεί τακτικές πτήσεις προς
Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), Ρουμανία (Βουκουρέστι) και Βρετανία (Λονδίνο, Birmingham). Aκόμη, μέσω ναυλωμένων πτήσεων τους καλοκαιρινούς μήνες συνδέει τη Λάρνακα με την Καβάλα, την Κέρκυρα, τη Σκιάθο, τα Χανιά και την Πρέβεζα.
Πληρ. www.blueairweb.com

Emirates
Σήμερα, η Emirates συνδέει την Κύπρο με τη Μάλτα και το Ντουμπάι σε καθημερινή βάση. Ωστόσο οι Κύπριοι επιβάτες μπορούν να φτάσουν σε περισσότερους από 159 προορισμούς σε περισσότερες από 85 χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι.
Πληρ. www.emirates.com

LOT
H LOT Polish Airlines -οι πολωνικές αερογραμμές-, διαθέτει ένα δίκτυο 49 προορισμών σε 31 χώρες. Από τη Λάρνακα πετά έξι φορές την εβδομάδα στη Βαρσοβία, την πρωτεύουσα της Πολωνίας, με απευθείας πτήσεις. Η Lot, μέσω της Βαρσοβίας, συνδέεται με εξαιρετικούς προορισμούς και δη σε μερικούς ενδιαφέροντες καλοκαιρινούς προορισμούς: Εσθονία (Tallinn), Δανία (Κοπεγχάγη), Νορβηγία (Όσλο), Σουηδία (Στοκχόλμη), Ισπανία (Βαρκελώνη), Ιταλία (Μιλάνο), Πολωνία (Κρακοβία, Gdańsk), Γαλλία (Παρίσι), Κροατία (Dubrovnik, Split), Δανία (Billund) και άλλους 80 προορισμούς ανά τον κόσμο.
Πληρ. 22870008, [email protected], www.lot.com/cy/en.

Ryanair
Σε αύξηση των δρομολογίων της και σε διπλασιασμό των επιβατών που ταξιδεύουν με τις πτήσεις της από και προς το Αεροδρόμιο της Πάφου, προχώρησε η αεροπορική εταιρεία Ryanair. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία εξυπηρετεί επιβάτες από την Πάφο προς Αυστρία (Βιέννη), Βουλγαρία (Σόφια), Εσθονία (Tallin), Ελλάδα (Χανιά, Θεσσαλονίκη), Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ιρλανδία (Δουβλίνο), Ισραήλ (Τελ Αβίβ), Ιταλία (Μιλάνο, Ρώμη), Ιορδανία (Αμμάν), Λετονία (Ρίγα), Λιθουανία (Κάουνας), Πολωνία (Κροκοβία), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Σλοβακία (Μπρατισλάβα), Σουηδία (Στοκχόλμη) και Βρετανία (Bournemouth, Liverpool, London Stansted).
Πληρ. www.ryanair.com

Aegean Airlines
Είναι σήμερα η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο, πραγματοποιώντας μάλιστα και πολλές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Η συγκεκριμένη εταιρεία ανακοίνωσε για το 2018 το νέο διευρυμένο πρόγραμμά της, το οποίο περιλαμβάνει 18 νέα δρομολόγια, που αντιστοιχούν σε 11 νέους προορισμούς από τη βάση της στην Αθήνα (Τορίνο, Παλέρμο, Μπολόνια και Λαμέτζια Τέρμε στην Ιταλία, Μάλαγα στην Ισπανία, Βασιλεία στην Ελβετία, Ζάγκρεμπ και Ζαντάρ στην Κροατία, Βίλνιους στη Λιθουανία, Κλουζ Ναπόκα στη Ρουμανία και Σκόπια στην ΠΓΔΜ) και επτά νέα δρομολόγια από την Περιφέρεια (Κέρκυρα-Μόσχα, Σαντορίνη-Τελ Αβίβ, Μύκονος-Τελ Αβίβ, Μύκονος-Βηρυτός, Ρόδος-Λυών, Ρόδος-Βηρυτός, Ηράκλειο-Βηρυτός). Μάλιστα, η Aegean συμμετέχει στο Σχέδιο Aνταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου. Πληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου τα εισιτήριά σου με την Aegean, συγκεντρώνεις βαθμούς, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε μελλοντικά ταξίδια ή και σε ένα από τα 600 σημεία σε όλη την Κύπρο, που συμμετέχουν στο Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών Aνταμοιβή.
Πληρ. aegeanair.com

 

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend