Home ΕΞΟΔΟΣ Αυτές τις μαύρες γαρίδες από το The Brewery στη Λάρνακα πρέπει να τις δοκιμάσεις (pics)
Αυτές τις μαύρες γαρίδες από το The Brewery στη Λάρνακα πρέπει να τις δοκιμάσεις (pics)

Αυτές τις μαύρες γαρίδες από το The Brewery στη Λάρνακα πρέπει να τις δοκιμάσεις (pics)

Το , εδώ και πολλά χρόνια , αγαπημένο μαγαζί της πόλης μας «The Brewery» είναι ένα εστιατόριο το οποίο όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο ικανοποιεί τις επιθυμίες μας.

Είναι ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις με την παρέα σου, για φαγητό, ποτό ή ναργιλέ δίπλα στην θάλασσα στην περιοχή, ορόσημο της Λάρνακας, τις Φοινικούδες.

Φημίζεται για της δικής του παραγωγής μπύρες αλλά και για την άψογη ποιότητα φαγητού που προσφέρει. Το ανανεωμένο μενού συνδυάζει όλες τις γεύσεις και ικανοποιεί όλους τους ουρανίσκους.

Εμείς δοκιμάσαμε τα νέα πιάτα του The Brewery και δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε τις μαύρες γαρίδες, δηλαδή τις γαρίδες με μελάνι σουπιάς ο οποίες σερβίρονται  μαζί με πουρέ γλυκοπατάτας και αιολί σάλτσα.

Εκτός από τις γαρίδες όμως δοκιμάσαμε και άλλα πιάτα που μας εντυπωσίασαν. Η δροσερή σαλάτα Chevre Cheese Salad: είναι ιδανική για το καλοκαίρι αφού συνδυάζει συστατικά  όπως ψητό κατσικίσιο τυρί Chevre με πέστο, μαύρο σουσάμι και γλυκιά πάπρικα πάνω απο τραγανά φύλλα σαλάτας με παστά σύκα, φουρνισμένα καρύδια, ρόδι, ντοματίνια. Αρωματίζετε με ντρέσινγκ ροδιού, μουστάρδας και πευκόμελου.

Στη συνέχεια δοκιμάσαμε το Hot Volcano Maki Roll. Εδώ μιλάμε για ένα  ψημένο maki με καβουρόψιχα και γαρίδες με πορτοκαλί tobiko και σάλτσα τσίλι Sriracha.

Ιδιαίτερα νόστιμα ήταν και τα ζυμαρικά που δοκιμάσαμε. Το πρώτο πιάτο  ήταν γεμιστές ραβιόλες με κάβουρα σε σάλτσα αστακού. Νόστιμες και γευστικές. Επίσης δοκιμάσαμε την γαριδομακαρονάδα με , επίσης, σάλτσα αστακού, με ολόφρεσκες γαρίδες που η μυρωδιά τους σου «έσπαζε την μύτη».

Δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε βέβαια την ζεστή ατμόσφαιρα του μαγαζιού και την άριστη εξυπηρέτηση .

Εμείς, το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

The Brewery, Λεωφόρος Αθηνών,  Λάρνακα,  24 400092

Send this to a friend