Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Οι 30 συναυλίες του Ιούνη, που πρέπει να ξέρεις
Οι 30 συναυλίες του Ιούνη, που πρέπει να ξέρεις

Οι 30 συναυλίες του Ιούνη, που πρέπει να ξέρεις

Πολλές, μικρές και μεγάλες, κοντά ή μακριά μας, με γνωστά και αναγνωρισμένα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο, οι συναυλίες αυτόν τον Ιούνιο, θα μας βάλουν σε mood “συναυλιακού καλοκαιριού”!

1ο Red Summer Festival
Η μουσική σκηνή RED γιορτάζει τα 15χρονά της με ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ με σημαντικά ονόματα. Το πρώτο βράδυ (01 Ιουν) στη σκηνή θα ανέβει η Μαρίζα Ρίζου (20.00-22.00), ενώ η βραδιά θα κλείσει με τον Γιάννη Κότσιρα (22.00-24.00). Το αμέσως επόμενο βράδυ (02 Ιουν) τη σκυτάλη θα πάρουν οι Imam Baildi (20.00-22.00) και η Ελεονόρα Ζουγανέλη (22.00-24.00). Τελευταίοι μα όχι έσχατοι (03 Ιουν) η Μιρέλα Πάχου (20.00-22.00) και ο Στέλιος Ρόκκος (22.00-24.00).
> Παρ 1-Κ 3 Ιουν, Γήπεδο Ορφέα, Λευκωσία, 20.00, €10. Πληρ. 96245929, 99059257.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Μίλτος Πασχαλίδης
Μετά από έναν sold out χειμώνα στο Σταυρό του Νότου, και με τη νέα του κυκλοφορία, τον δίσκο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία», ο Μίλτος ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία.
> Παρασκευή 1 Ιουνίου, Alot Live, Αγία Νάπα. Πληρ. : 99637831.

Γιώργος Λεμπέσης
Tο Battle παρουσιάζει μία μάχη μοναδική, σε μία βραδιά η οποία πληρεί τις κατάλληλές προϋποθέσεις οι οποίες θα σας προκαλέσουν εξάρτηση. Γιατί σε αυτή την εποχή η αγάπη βλάπτει σοβαρά! Στην δεξιά γωνιά του ring θα βρίσκεται ο αγαπημένος μας guest Dj A. Chris ενώ στην αριστερή γωνιά θα βρίσκεται ο αγαπημένος μας Star Γιώργος Λεμπέσης σε μία ΜΑΧΗ μέχρι τελικής πτώσης.
> Παρ 1 Ιουν, State Night Club, Λευκωσία, 23.30. Πληρ.: 22255111.

Μιρέλα Πάχου
Η Μιρέλα επιστρέφει στην Κύπρο και στο Vinylio wine etc. Λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού της δίσκου Λίγο Χρώμα, η Μιρέλα Πάχου, με σούπερ χαρούμενη διάθεση, επιστρέφει στην Κύπρο, παρέα με το ακορντεόν της και την υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά για μια ακόμα μουσική βραδιά! Η χαρισματική Μιρέλα Πάχου θα ερμηνεύσει επίσης τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Μιρέλα» καθώς και από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά. Προπομπός της οι «Νομάδες», που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι με τη συμμετοχή του Μίλτου Πασχαλίδη και του Γιάννη Κότσιρα.
> Σ 2 Ιουν, Vinylio wine etc, Λεμεσός, 21.30. Πληρ. 99300430.

Planet of Zeus
Οι Planet of Zeus, οι heavy ροκάδες της Ελλάδας που έχουν αποκτήσει ευρύ κοινό κάνοντας πολυάριθμες συναυλίες σε όλο τον κόσμο, έρχονται για πρώτη φορά στην Λευκωσία για μια μοναδική παράσταση στο DownTown Live. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Private Garden & Manjipas.
> Σ 2 Ιουν, Downtown Live, Λευκωσία, 21.30. Προπώληση εισιτηρίων: Pub Fiction, Rocka Rolla, Endangered Species Tattoo.

Ηλίας Καμπακάκης
Ο Ηλίας Καμπακάκης έρχεται στη Λάρνακα για ένα μοναδικό live, σε ένα τρίωρο πάρτυ με δικές του επιτυχίες και όχι μόνο!
> Σάββατο, 2 Ιουνίου, Iguana, Μακένζι, Λάρνακα, 22.00. Κρατήσεις: 96099758, 96575319.
> Κ 3 Ιουν, Βreeze Summer Club, Λεμεσός. Πληρ. 7000 5868.

Bang Bang – Δώρος Δημοσθένους & Λένα Κιτσοπούλου
Ο Δώρος Δημοσθένους, συναντά επί σκηνής τη Λένα Κιτσοπούλου σε μια από τις πιο ανατρεπτικές παραστάσεις της φετινής σεζόν. Δύο κόσμοι τόσο διαφορετικοί, οι οποίοι όμως δεν συγκρούονται, αλλά ενώνονται μέσα από τραγούδια. Cult ελληνικές μελωδίες των 70’s και 80’s συναντούν αυτές του Elvis και της Dusty Springfield. Ένα πρόγραμμα που ολοένα αλλάζει, ξεκινά από ένα jazz club της Νέας Υόρκης και τελειώνει στην πίστα μιας ελληνικής disco. Ο Νεοκλής Νεοφυτίδης ανανεώνει, αλλά και εναρμονίζει με τις ενορχηστρώσεις του το ετερόκλητο και συνάμα προκλητικό αυτό μουσικό ταξίδι.
Μουσικοί: Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Μιχάλης Δάρμας (κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο), Τάκης Βασιλείου (κρουστά, ντραμς), Παντελής Τζιάλας (κλασική και ηλεκτρική κιθάρα), Κώστας Βαζούρας (σαξόφωνο άλτο και σοπράνο, φλάουτο), Σωτήρης Πέπελας (τρομπέτα) και Γιώργος Πετρούδης (μπουζούκι). Eπιμέλεια προγράμματος: Χρήστος Καρυώτης.
> Κ 3 Ιουν, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77777745.

Θέμης Αδαμαντίδης
Ο Θέμης Αδαμαντίδης, είναι ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, ένας καλλιτέχνης που ξεχωρίζει. Μία ανεπιτήδευτη φωνή, με εσωτερική ευαισθησία και σαρωτική ερμηνευτική δύναμη, που είναι ικανή να ερμηνεύσει όσο λίγοι σύγχρονοι ερμηνευτές, τα μεγάλα λαϊκά μας τραγούδια και να αποδώσει στο μέγιστο το συναίσθημά τους. Όπως είναι για παράδειγμα το τραγούδι “Στην καρδιά” που τελευταία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο Θέμης Αδαμαντίδης σε κάθε του εμφάνιση εισπράττει την απόλυτη αποδοχή και αγάπη του κοινού. Κι αυτό αναμένεται να γίνει στην επικείμενη εμφάνισή του, που θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά μαγαζιά της Λεμεσού, το Dolce club, που υποδέχθηκε τη σεζόν ανανεωμένο!
> Κ 3 Ιουν, Dolce club, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 25314900.

Γιάννης Πάριος
Ο κατεξοχήν τραγουδιστής του ερωτικού τραγουδιού ερμηνεύει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του σε δύο συναυλίες στο νησί.
> Τετ 06 Ιουν, Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία.
> Παρ 08 Ιουν, Κηποθέατρο, Λεμεσός, 21.00, €25, €30 & €35. Πληρ. www.tickethour.com.cy.

Εις Λήδραν 2018
Ένα τριήμερο φεστιβάλ στη Λευκωσία, στην Τάφρο Κωνστάντζα, με ορισμένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που δεν χάνεται με τίποτα.Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ ο Γιάννης Χαρούλης θα εμφανιστεί με την μπάντα του
παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τραγούδια που τον βοήθησαν να καταξιωθεί στη συνείδησή μας ως ένας από τους πιο δυνατούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής. Τη δεύτερη μέρα, τη βραδιά (και το stage) θα μοιραστούν δύο επιβλητικές μορφές της ελληνικής ροκ. Φυσικά μιλάμε για τον Γιάννη Αγγελάκα μαζί με την μπάντα του και τον Παύλο Παυλίδη με τους B-Movies. Την τρίτη και τελευταία μέρα, το Εις Λήδραν 2018 παρουσιάζει τον Φοίβο Δεληβοριά με την μπάντα του, τη Μαρίνα Σάττι και τις υπέροχες Fonές της, για να μας ερμηνεύσουν τραγούδια από όλο τον κόσμο.
> Τετ 6, Πεμ 7 & Παρ 8 Ιουν, Τάφρος Κωνστάντζα, Λευκωσία, 19.00, €22, €18 (προπώληση), €35 (πακέτο για 3 συναυλίες). Πληρ. 99810011.

Μιχάλης Βιολάρης
Στους μελωδικούς δρόμους των Μπουάτ! Ένας από τους πρωτεργάτες των καλλιτεχνικών ρευμάτων του ’60 και ’70, ο οποίος κρατάει ζωντανή την πορεία του Ελληνικού τραγουδιού, σ’ ένα ρεπερτόριο συνδεδεμένο με τις μνήμες μας… Μαζί του ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου και η Ανδριάνα Κολλιά.
> Πέμπτη 7 Ιουνίου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, Λεμεσός, 20.30. Προπώληση εισιτηρίων: www.SoldoutTickets.com.cy & στο ταμείο του Θεάτρου/ 25377277.

Γιάννης Χαρούλης
Μαζί με την μπάντα του παρουσιάζει μια όμορφη μουσική παράσταση σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά συναυλιακά σημεία στο νησί.
> ​​​​​Παρ 8 Ιουν, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 20.00. Πληρ. 99810011.

Νίκος Καββαδίας – Θα μεταλάβω με νερό θαλασσινό
Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με μανιασμένο θαλασσινό αέρα να φυσά και την τρικυμία ν’ αρχίζει. Οι προσωπικές ιστορίες του Νίκου Καβαδία για τον εαυτό του καθώς και για τα μέρη και τους ανθρώπους που συνάντησε ζωντανεύουν μουσικά και θεατρικά από την Έλενα Χατζηαυξέντη και τον Ανδρέα Παπαπέτρου.
Μαζί με τον ποιητή της “υγρής έκτασης” θα μεταλάβουμε με νερό θαλασσινό τη λαχτάρα για το ταξίδι, τον έρωτα, τις ανησυχίες, και τους φόβους που συνθέτουν το σπουδαίο ποιητικό του έργο.
Θα παρουσιαστούν μελοποιημενα του ποιήματα από συνθέτες οπως ο Θάνος Μικρούτσικος, η Μαρίζα Κωχ, ο Γιάννης Σπανός, οι αδελφοί Κατσιμίχα, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, οι Ξέμπαρκοι αλλά και θα δημιουργηθούν με σύγχρονα ηχοτοπία συνομιλίες με τη Fata Morgana και αφηγήσεις για τη βάρδια , το πούσι, το τραβέρσο και το Μαραμπού.
Η παράσταση είναι στα πλαίσια της σειράς συναυλιών της Ορχήστρας Κουμανδαρία και Φίλοι της και συνδιοργανώνεται με τον Πνευματικό Όμιλο Λεμεσού.
Συντελεστές
Έλενα Χατζηαυξέντη: απαγγελία / αφήγηση / τραγούδι
Ανδρεας Παπαπέτρου: πιάνο / διασκευές / τραγούδι
Ενδυματολογική επιμέλεια: Μιράντα Θεοδωρίδου
Σχεδιασμός Αφίσας: Χριστόδουλος Παρμάτζιας
> Πέμπτη 7 Ιουνίου, Sarah Fenwick, Λευκωσία.
> Παρασκευή, 8 Ιουνίου, Κυπριακό Οινομουσείο, Λεμεσός, 20.00. Κρατήσεις: 25873808 / 99907636 ή [email protected]. Εισιτήρια: www.cypruswinemuseum.com.

Ελένη Τσαλιγοπούλου & Boğaz Musique
‘Των φίλων τα σπίτια’ είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της Τσαλιγοπούλου και ταυτόχρονα ο τίτλος των παραστάσεών της σε Ελλάδα και Κύπρο. Μεταξύ άλλων, συμμετέχει η ΕΛΛΟΠΙΑ, το σχήμα των Δημήτρη Μακρή και Δημήτρη Φανή.
> Παρ 8 Ιουν, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00, €10. Πληρ. 99650187, 22665600.

Ελένη Φουρέιρα
Η Ελένη Φουρέιρα, το Σάββατο, 12 Μαϊου, κατάφερε να φέρει την Κύπρο μας, στη δεύτερη θέση του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision. Πρόκειται για την καλύτερη κατάταξη που έχει κερδίσει ποτέ η Κύπρος στο μουσικό θεσμό, από το 1981, που συμμετέχει! Kαλύτερη στιγμή λοιπόν για ένα live στο νησί μας, δεν υπάρχει. Ως εκ τούτου ετοιμάσου να λικνιστείς στους ρυθμούς της γιατί έρχεται! Το Σάββατο 9 Ιουνίου, η Ελένη Φουρέιρα θα ξεσηκώσει το Colosseo Live, σε μία εμφάνιση φωτιά! Ας μην ξεχνάμε ότι κατάφερε με το Fuego της να εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη.
> Σ 9 Ιουν, Colosseo Live, Λεμεσός. Πληρ. 99994040.

Νατάσσα Μποφίλιου
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, το «Όμορφο Όνειρό» τους. Μία νέα παράσταση-πρόταση που κλείνει το μάτι στο «Μπελ Ρεβ», την παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την πρωτοτυπία, την τόλμη και τη μελωδικότητα της το χειμώνα που μας πέρασε και τώρα, ο βασικός της πυρήνας παίρνει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, προσαρμόζεται αναλόγως, αποκτά ένα πιο εξωστρεφές και φωτεινό πρόσωπο και φέρνει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, καθώς και τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους σε ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο.
Το Σάββατο 9 Ιουνίου η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά στη Λάρνακα της Κύπρου για τη Θεραπευτική κοινότητα Αγία Σκέπη.
> Σάββατο 9 Ιουνίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 20.30, €15, €20. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 99905878, 99905840, 99134323. Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy, ACS courier σε όλες τις πόλεις, ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας.

LOCOMONDO Live!
Με μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση οι LOCOMONDO, ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα, έρχονται στην Λάρνακα και δίνουν ραντεβού πάνω στην αμμουδιά του Makenzy Live. Οι διοργανωτές πάντως υπόσχονται ένα τρελό καλοκαιρινό πάρτυ και με ανεβασμένους ρυθμούς νωρίς το μεσημέρι με γνωστούς DJ”s στα decks να μας παρασύρουν σε χορό με Reggae ρυθμούς. Με τροπικά cocktails εμπνευσμένα από τα ζωηρά χρώματα της Καραϊβικής, εξωτικές χορεύτριες και μαζί με την πιο τρελή μπάντα, ετοιμαζόμαστε να χορέψουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες reggae, λάτιν και ska πάνω στο μαγικό χαλί δίπλα απο το κύμα!
> Κυριακή, 10 Ιουνίου, Makenzy Live, Λάρνακα, 12.00. Για κρατήσεις: 7008 7108. Εισιτήρια στην είσοδο: 15 ευρώ | Προπώληση: 12 ευρώ.

Γιώργος Θεοφάνους & Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Το 4711 προσγειώνετε απευθείας από τη Μύκονο στο Breeze Summer Club! Την Κυριακή 10 Ιουνίου για πρώτη φορά κοντά μας η πιο ανεβαστική μουσική σκηνή, θα δώσει μια Κυκλαδίτική νότα στο καλοκαίρι μας! Γιώργος Θεοφάνους και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έρχονται για να τα πουν σε ΕΜΑΣ! Μαζί τους ο DJ Andre.
> Κ 10 Ιουν, Breeze Summer Club, Λεμεσός. Πληροφορίες 70005868.

Λάρκος Λάρκου: Τραούδκια του Λιπέρτη
Ο Λάρκος Λάρκου, μελοποίησε -από το 2009 μέχρι σήμερα- σχεδόν το μισό διαλεκτικό ποιητικό έργο του Δ. Λιπέρτη (62 μελοποιημένα ποιήματα από τα 140 περίπου «Τζυπριώτικα τραούδκια). Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 8:30μμ, θα παρουσιάσει κάποια από αυτά τα τραγούδια στον κήπο του Τεχνόπολις 20 με μια ομάδα εκλεκτών μουσικών.
Πρόκειται για ολοκληρωμένες (όχι τμηματικές) μελοποιήσεις ποιημάτων, από τους τέσσερις τόμους των «Τζυπριώτικων Τραουδκιών» του Δ. Λιπέρτη, που αναδεικνύουν το σημαντικότερο φάσμα της ιδιωματικής δημιουργίας του, με έμφαση στα κοινωνικά, ερωτικά και διδακτικά του ποιήματα.
Το έργο τοποθετείται υφολογικά και ενορχηστρωτικά γύρω στα 1900, εποχή που δημιούργησε ο Δ. Λιπέρτης και τα μουσικά είδη της εποχής όπως καντάδα, ταγκό, ρεμπέτικο και σμυρναίικο εκείνης αποτυπώνονται στην ποίηση και στη μελοποίηση, μέσα από το προσωπικό στίγμα του συνθέτη. Παράλληλα σμίγουν σύγχρονα ηχοχρώματα και έθνικ ακούσματα που κάνουν το ηχητικό αποτέλεσμα έντονα παραστατικό, διδακτικό και διασκεδαστικό/ ψυχαγωγικό.
Παίζουν οι: Λάρκος Λάρκου (τραγούδι, λαούτο, κιθάρα, μαντόλα), Ατύς – Αθανασία Λάρκου (τραγούδι, βιολί), Παναγιώτης Τσαππής (νέυ, κιθάρα, τζουράς, πλήκτρα, φωνή), Μαριάννα Μουμτζή (κανονάκι, κρουστά, πλήκτρα, φωνή), Όμηρος Ανδρέου (κοντραμπάσο και ηλεκτρικό μπάσο), Ευριπίδης Δίκαιος (παραδοσιακά κρουστά).
> Τετ 13 Ιουν, Τεχνόπολις 20, Πάφος, 20.30. Είσοδος: 10 ευρώ. Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420 (μόνο τηλεφωνικώς).

Rossini Gala Opera
Μια μουσική βραδιά διοργανώνει το TELETHON και η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Κύπρο. Στη βραδιά αυτή, η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου θα παρουσιάσει το κονσέρτο ‘Rossini Gala Opera’, που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες άριες του συνθέτη Gioachino Rossini, καθώς και άλλες μεγάλες μουσικές στιγμές της λυρικής όπερας. H ΣΟΚ, υπό τη διεύθυνση του Jens Georg Bachmann, θα πλαισιώνεται από τέσσερις καταξιωμένους Ιταλούς τραγουδιστές της Accademia Rossiana di Pasaro, τη σοπράνο Francesca Tassinari, τον βαρύτονο Daniele Antonangeli, τη μετζοσοπράνο Martiniana Antonie και τον τενόρο Pietro Adaini. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρίου Νίκου Αναστασιάδη, και της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.
> Τετ 13 Ιουν, Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, 20.00 (cocktail, 21.00 έναρξη συναυλίας), €60 (όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON). Πληρ. 99122472.

Ευρυδίκη
Ακόμα δυο παραστάσεις τον Ιούνιο με την αγαπημένη μας Ευρυδίκη στο Vinylio wine etc Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Ιουνίου! Η αγαπημένη Ευρυδίκη επέστρεψε δισκογραφικά το 2017 μετατρέποντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 90s στις μεγαλύτερες συνεργασίες του σήμερα!
Το νέο της album “25 για πάντα” αποτέλεσε τη “γυναικεία υπόθεση” της χρονιάς που πέρασε, με υπέροχα ντουέτα να δίνουν νέα μορφή σε αγαπημένα τραγούδια. Η Πάολα, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου, η Πέγγυ Ζήνα, η Μελίνα Ασλανίδου, η Τάμτα, η Σοφία Βόσσου, η Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε, η Demy, η Ραλλία Χρηστίδου, η Θωμαή Απέργη, η Πέννυ Μπαλτατζή και η Χάρις Σάββα έδωσαν με τις φωνές και την ενέργειά τους νέα πνοή σε κομμάτια που όλοι αγαπήσαμε όπως το “Το μόνο που θυμάμαι”, το “Πόσο λίγο με ξέρεις” , το “Μίσησέ με”, το “Πυξίδα” , το “Ζηλιάρης Ουρανός” και άλλα, αναδεικνύοντας την τελευταία δισκογραφική δουλειά της Ευρυδίκης ως μία από τις πιο επιτυχημένες του 2017, η οποία της έδωσε την ευκαιρία να κατακτήσει τη σκηνή του “Hotel Ερμού” με τα μοναδικά party της.
> Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Ιουνίου, Vinylio wine etc, Λεμεσός.

Νίκος Μακρόπουλος, Πέγκυ Ζήνα
Δύο από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής και διασκέδασης μαζί για μια εμφάνιση στη Λεμεσό. Κι όποιος αντέξει!
> Σ 16 Ιουν, Colosseo, Λεμεσός, 23.30. Πληρ. 99994040.

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Τα τραγούδια του Αλκίνοου γυμνά, ευάλωτα, αλλά και δυνατά όσο ποτέ, στέκονται μπροστά μας. Διηγούνται μια ιστορία, μια σκέψη, ένα περιστατικό, για να βιώσουν μαζί μας την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη μετατροπή του
μοναχικού σε συλλογικό, την προσωρινή αθανασία. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στο νησί για το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού του με το κυπριακό κοινό.
> Τρ 12 Ιουν, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.
> Πεμ 14 Ιουν, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία.
> Σ 16 Ιουν, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός.
> Κ 17 Ιουν, Αρχαίο Ωδείο Πάφου. 21.00. €20 (προπώληση) & €25 (είσοδος).

Super Music Awards 2018
Η φετινή απονομή των SUPER MUSIC AWARDS with Pringles, θα διεξαχθεί στις 19 Ιουνίου 2018 στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου, στην Λευκωσία. Το πιο αναμενόμενο μουσικό event της χρονιάς, θα περιλαμβάνει εντυπωσιακά shows από 20 σούπερ live acts που θα τραγουδήσουν επί σκηνής τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.
Ποιοι θα παραλάβουν τα βραβεία; Θα το μάθουμε την Τρίτη 19 Ιουνίου, όταν θα διεξαχθούν τα SUPER MUSIC AWARDS 2018 with Pringles. Οικοδεσπότης για τη λαμπερή βραδιά θα είναι φέτος ο Θέμης Γεωργαντάς, ο γνωστός και δημοφιλής παραγωγός του Super FM, με το χαρακτηριστικό στυλ και χιούμορ.
> Τρίτη 19 Ιουνίου, Τάφρο Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία, 19.00. Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €8 από www.soldouttickets.com.cy και από τα περίπτερα SO EASY σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, τα περίπτερα Τime-Out στην Πάφο και In-n-out στο Παραλίμνι.

Μουσουργών συναπάντημα 
Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής διοργανώνει μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία με τίτλο “Μουσουργών Συναπάντημα”. Ένα αφιέρωμα στα μεγάλα τραγούδια των σπουδαίων συνθετών Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου και Σταύρου Κουγιουμτζή. Ο Δημήτρης Μπάσης, 160 Χορωδοί και 4 μαέστροι, το φωνητικό σύνολο “SIFONIA MAGISTRALE”, 100 Χορευτές και δεκαμελής λαϊκή ορχήστρα θα συνυπάρξουν σε μια οπτικοακουστική πανδαισία, για την οικονομική ενίσχυση των συνανθρώπων μας. Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. στο προαύλιο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό.
Κείμενα: Πόλυς Κυριάκου, Ενορχήστρωση: Φώτης Μουσουλίδης, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ρούλα Τυρίμου.
Υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κας Άντρης Αναστασιάδου
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Ταμασού και Ορεινής
> Τετάρτη 20 Ιουνίου, προαύλιο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό. Τιμή εισιτηριού: 10 εύρω. Για πληροφοριές και εισιτήρια: 97653752.

Καίτη Γαρπή
Στην κεντρική λεωφόρο, μπροστά από το Sunrise Pearl Hotel & Spa, το Verano Lounge του Ομίλου Sunrise Hotels, σε προσκαλεί σε έναν αμφιθεατρικό χώρο, όπου μπορείς να απολαύσεις ένα από τα δεκάδες καλοκαιρινά κοκτέιλ, επώνυμες σαμπάνιες, μεγάλη γκάμα κρασιών, malt whiskies και άλλων premium spirits, συνοδευόμενα από δροσιστικά fruit platters. Πέρα από αυτά, τo Verano Loungeέφτιαξε για το φετινό καλοκαίρι ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο μουσική και αγαπημένους Ελλαδίτης καλλιτέχνες, τους περισσότερους από τους οποίους θα απολαύσουμε για πρώτη φορά σε παραλιακό μαγαζί του Πρωταρά. Στις 23 Ιουνίου πάντως, η Καίτη Γαρπή θα μας ανεβάσει με τις επιτυχίες της.
> Σ 23 Ιουν, Verano Lounge, Πρωταράς.

Σταύρος Σιόλας & Ρίτα Αντωνοπούλου
Το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 9:00 το βράδυ, δυο σημαντικά πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας συμπράττουν για πρώτη φορά στην Κύπρο! Ο Σταύρος Σιόλας και η Ρίτα Αντωνοπούλου! Ο Σταύρος Σιόλας, ο εξαιρετικός τραγουδοποιός-ερμηνευτής ο οποίος μας έχει χαρίσει πολλά και υπέροχα τραγούδια που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, και η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις πιο σημαντικές και ιδιαίτερες φωνές της σύγχρονης Ελλάδας, χρόνια συνεργάτιδα του Θάνου Μικρούτσικου, με σπουδαίες συνεργασίες στο βιογραφικό της.
Τίτλος της συναυλίας: “Τώρα που δεν υπάρχουνε Διόδια”, φράση από ένα τραγούδι σε στίχους του δικού μας Πόλυ Κυριάκου σε μουσική Σταύρου Σιόλα, το τραγούδι “Διόδια” που αγκαλιάστηκε απο την Ελληνισμό όπου γης. Ένα τραγούδι- Προσευχή που ακούμε χρόνια τώρα καθημερινά σε όλα τα ραδιόφωνα της Κύπρου και της Ελλάδας.
Σημαντική συμμετοχή στη συναυλία θα έχει η 55μελής χορωδία “Αδούλωτη Κερύνεια” υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ρούλας Τυρίμου, το Πολυφωνικό 12μελές σχήμα “Sifonia Magistrale” υπό τη διεύθυνση της Ρούλας Τυρίμου, η ταλαντούχα Ελληνίδα ερμηνεύτρια Έλενα Γιώργου, και η νέα χαρισματική Κύπρια ερμηνεύτρια Ελλάδα Αριστοδήμου. Επίσης θα απαγγείλει ποίηση ο κύπριος στιχουργός και ποιητής Πόλυς Κυριάκου ο οποίος μοιράστηκε πολλά και σημαντικά τραγούδια με τον Σταύρο Σιόλα.
> Σ 23 Ιουν, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση εισιτηρίων 13 Ευρώ. Είσοδος 15 Ευρώ. Για πληροφορίες στο 77 77 7040. Τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα ACS Courier και το www.tickethour.com.cy.

ΑγλανJazz 2018
Δύο μέρες γεμάτες τζαζ προσφέρει το 12ο Φεστιβάλ ΑγλανJazz, στην πλατεία της παλιάς Αγλαντζιάς. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν σχήματα από Κύπρο, Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία και Σλοβακία.
> Τρ 26 Ιουν, Πλατεία της Παλιάς Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20.45.

Διονύσης Σαββόπουλος
Ο Διονύσης Σαββόπουλος είναι ο άνθρωπος εκείνος που σε προβληματίζει με τον πιο μακάριο τρόπο. Με άφθονο αυτοσαρκασμό και έντονη την αίσθηση του χιούμορ, κατάφερε να μας δημιουργήσει μια πλημμυρίδα συναισθημάτων. Την ίδια που θα μας δημιουργήσει για ακόμα μία φορά στην Κύπρο, την συναυλία που θα δώσει την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαθούσια που διοργανώνει ο Άγιος Τύχωνας Λεμεσού. Η συναυλία θα πραγματοποηθεί στο Χώρο Στάθμευσης της τουριστική του Αγίου Τύχωνα και τη μουσική επιμέλεια της έχει αναλάβει ο Γιώτης Κιουρτσόγλου.
> Παρ 29 Ιουν, Χώρος Στάθμευσης τουριστικής Αγίου Τύχωνα, Λεμεσός, 21.00. Είσοδος ελεύθερη.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend