Home ΕΞΟΔΟΣ Ο επιχειρηματίας που φιλοξενεί διάσημες προσωπικότητες στην Αγία Νάπα (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ο επιχειρηματίας που φιλοξενεί διάσημες προσωπικότητες στην Αγία Νάπα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο επιχειρηματίας που φιλοξενεί διάσημες προσωπικότητες στην Αγία Νάπα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Είναι πολύ γνωστός από τον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης ως ο επιχειρηματίας που για χάρη του πολλοί διάσημοι έχουν περάσει από την Αγία Νάπα και την επαρχία Αμμοχώστου.

Πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, ο οποίος υλοποιεί τις πρωτοποριακές του ιδέες στα νυχτερινά μαγαζιά, έχοντας στην κατοχή του εδώ και χρόνια ένα από τα μακροβιότερα και επιτυχημένα club της χώρας.

Το νέο του, τολμηρό, βήμα για τη δημιουργία ενός καινούριου μαγαζιού στην καρδιά της Αγίας Νάπας, αποδεικνύεται ότι έχει αποφέρει καρπούς καθώς είναι κατάμεστο από κόσμο σε κάθε καινούριο event.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Παττίχη, για χάρη του οποίου ταξίδεψαν στο νησί μας πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού star system. Τις προηγούμενες μέρες ο γνωστός επιχειρηματίας φιλοξένησε δύο πολύ καλούς του φίλους, τον Βασίλη Καρρά και τον Λευτέρη Πανταζή.

Μάλιστα με τον Λευτέρη Πανταζή ο φακός τους συνέλαβε να βρίσκονται μαζί σε ψαροταβέρνα της Αγίας Νάπας, ενώ ο Βασίλης Καρράς, μετά την εμφάνισή του την περασμένη Κυριακή ως το μεγάλο όνομα στην κεντρική συναυλία του Κατακλυσμού στην Αγία Νάπα, διασκέδασε στη συνέχεια στο A-Club.

Στο A-Club βρέθηκε τo περασμένο Σάββατο και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος χάρη στη μοναδική του ερμηνεία κατάφερε να κάνει τους θαμώνες του κατάμεστου A-Club να… βασανιστούν!

Το A-Club πάντως, συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμα των χωριστών sold-out event που διοργανώνει τώρα το καλοκαίρι και ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί στις 9 Ιουνίου με Guest DJ τον Νικόλα Χατζή.

Πηγή: Famagusta.News

Send this to a friend