Home ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Δρόσισε την δίψα σου με ένα ολόφρεσκο χυμό από τον «Γρηγόρη»
Δρόσισε την δίψα σου με ένα ολόφρεσκο χυμό από τον  «Γρηγόρη»

Δρόσισε την δίψα σου με ένα ολόφρεσκο χυμό από τον «Γρηγόρη»

Αξιοποιώντας την εμπειρία 46 ετών, ο Γρηγόρης μοιράζεται καθημερινά με περισσότερους από 250.000 επισκέπτες, θρεπτικά και νόστιμα γεύματα, υψηλής ποιότητας, βασισμένα σε αυθεντικές συνταγές και αναζωογονητικά ροφήματα.

Η ιστορία ξεκίνησε από το 1972, στην περιοχή Δάφνη στην Αθήνα, όπου ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος άνοιξε αυτό που έμελλε να γίνει το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης. Με φρέσκα και ποιοτικά υλικά, παραδοσιακές αλλά και μοναδικές συνταγές, προσοχή στη λεπτομέρεια και πάνω από όλα χαμόγελο, το πρώτο κατάστημα έγινε ο οδηγός για την μελλοντική ανάπτυξη του δικτύου.

Το δίκτυο καταστημάτων Γρηγόρης αναπτύσσεται συνεχώς  και σήμερα αποτελείται από περίπου 320 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Μπαχάμες, καταλαμβάνοντας την 8η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη  με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Η Κύπρος σηματοδοτεί  την πρώτη «επέκταση» στο εξωτερικό και σήμερα λειτουργούν στην Κυπριακή αγορά 12 καταστήματα σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό & Πάφο!

Συγκεκριμένα στην Λάρνακα υπάρχουν 2 καταστήματα στην οδό Ζήνωνος Πιερίδη 2-3, στο κέντρο της Λάρνακας κ στην Παραλία Μακένζυ και είναι έτοιμα να σου προσφέρουν  την αίσθηση ποιότητας και αυθεντικότητας, φροντίδας και νοστιμιάς, σιγουριάς και απόλαυσης!

Επισκέψου τώρα τα καταστήματα Γρηγόρης στην Λάρνακα φτιάξε τον δικό σου φρεσκοστυμμένο  χυμό  με φρούτα & λαχανικά της επιλογής και νιώσε την απόλαυση σε κάθε γουλιά!

Για τηλεφωνικές παραγγελίες και delivery καλέστε στο  24323237

 

Send this to a friend