Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς καθήλωσε τη Λάρνακα (video)
Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς καθήλωσε τη Λάρνακα (video)

Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς καθήλωσε τη Λάρνακα (video)

Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε χθες στα ύψη την αδρεναλίνη της νεολαίας που τον παρακολουθούσε με εξτασιασμό, το πανηγύρι του Κατακλυσμού, όπου χθες κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις. Μαγεία στην ατμόσφαιρα έδωσε το φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό.

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 2018ΣΑΚΗΣ Ο ΕΝΑΣ…

Geplaatst door Sotos Con op maandag 28 mei 2018

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 2018!!!ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ. ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ….

Geplaatst door Sotos Con op maandag 28 mei 2018

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 2018!!!ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ….

Geplaatst door Sotos Con op maandag 28 mei 2018

Από τις χθεσινές εκδηλώσεις ξεχώρισαν ο διαγωνισμός αυλού και μπάλου, το πάντρεμα των κυπριακών, νησιώτικων και σμυρναίικων τραγουδιών με τον Κυριάκο Μαππούρα και το Μουσικό Σχήμα Ησίοδος. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη συναυλία της Εύης Καπάταη. Απόψε οι εκδηλώσεις του Κατακλυσμού συνεχίζονται στις Φοινικούδες, με τον παιδικό διαγωνισμό Ελληνικού τραγουδιού στις 8 το απόγευμα, που θα δώσει σκυτάλη στον Πολιτιστικό Όμιλο Ομόνοιας Αραδίππου.

Στις 9:30 θα ακούσουμε το σκαλιώτικο νεανικό μουσικό σχήμα TRIPLE L.A.V και στις 10, το μουσικό σχήμα του Μιχάλη Χατζημιχαήλ, που θα παρουσιάσει ένα οδοιπορικό στην πορεία του έντεχνου Κυπριακού τραγουδιού, από τον Αχιλλέα Λυμπουρίδη, στον Αρμάνδο Τζοζεφέν και τον Κωστή Κωστέα. Στη δεύτερη εξέδρα στην Πλατεία Ευρώπης, εναλλάσσονταν μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα. Στην Τρίτη σκηνή στο Μεσαιωνικό Κάστρο, Το Θέατρο Σκιών του Γιάννη Πάφιου παρουσιάζει το έργο «O Καραγκιόζης ψήστης λουκουμάδων και όχι μονο»

Ευχαριστούμε τον Sotos Con για τα video.

Send this to a friend