Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 8 νέοι προορισμοί απευθείας από την Λάρνακα
8 νέοι προορισμοί απευθείας από την Λάρνακα

8 νέοι προορισμοί απευθείας από την Λάρνακα

Το καλοκαίρι πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και η Gulf Air μας συστήνει τη νέα της ταυτότητα, η οποία περιλαμβάνει  επανασχεδιασμό του λογοτύπου της αεροπορικής εταιρείας με το μεγαλοπρεπές γεράκι, σε συνδυασμό με την περεταίρω επέκταση του δικτύου και του στόλου της.

Η Gulf Air αύξησε τη συχνότητα πτήσεων της από Μπαχρέιν στη Λάρνακα, από 5 φορές τη βδομάδα σε μόνιμη καθημερινή βάση, στοχεύοντας στην ενίσχυση των στρατηγικών επιχειρηματικών και τουριστικών δεσμών του Μπαχρέιν Παράλληλα, εν όψη του καλοκαιριού η αερογραμμή θα προβεί σε  περαιτέρω προσθήκες στο πτητικό της πρόγραμμα από τα μέσα του Ιουνίου μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου, καθώς η Gulf Air θα προσθέσει στο πτητικό της πρόγραμμα ακόμη 8 νέους προορισμούς, προς Άπχα, Αλεξάνδρεια, Μπακού, Μπανγκαλόρ, Καλικάτ, Καζαμπλάνκα, Σάρμ ελ Σέικχ και Ταμπούκ.

“Οι επερχόμενες προσθήκες του δικτύου μας θα συνδέουν τους πιστούς επιβάτες μας με μέρη και ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερη σημασία για αυτούς, ενώ ταυτόχρονα το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2018 θα περιλαμβάνει αυξημένη συχνότητα πτήσεων σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος  της Gulf Air Krešimir Kučko.

Ως ακόμη μια προσθήκη στη νέα ταυτότητα που μας παρουσιάζει η αερογραμμή, η Gulf Air ανάμεσα στα 39 αεροσκάφη Boeing και Airbus που θα ενισχύσουν την νεοεισερχόμενη πτητική δυναμική της, μέχρι το τέλος του 2018 θα  προσθέσει πέντε νέα  Boeing 787-9 Dreamliners και δύο Airbus A320neo.

Συνολικά, η Gulf Air θα λάβει 10 Dreamliners μέχρι το τέλος του 2020. Τρία δρομολόγια ανακοινώθηκαν ότι θα εκτελούνται με τα Dreamliner φέτος: Μπαχρέιν – Λονδίνο, Heathrow που θα αρχίσει τον Ιούνιο του 2018, Μπαχρέιν – Καζαμπλάνκα, Μαρόκο και Μπαχρέιν – Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη.

Η αερογραμμή καλωσόρισε πρόσφατα το πρώτο της Boeing 787-9 Dreamliner, με χωρητικότητα 282 θέσεων, σε μια διαρρύθμιση δύο κατηγοριών, με 26 θέσεις Falcon Gold Class και 256 θέσεις Economy Class , προσφέροντας άνεση στο μέγιστο βαθμό. Το αεροσκάφος τελευταίας τεχνολογίας θα διευκολύνει τα σχέδια επέκτασης του εθνικού αερομεταφορέα, διατηρώντας παράλληλα έναν από τους νεώτερους στόλους στην περιοχή, αξιοποιώντας την βραβευμένη αξιοπιστία του, τις επιδόσεις του χρόνου και τα πρότυπα προϊόντων και υπηρεσιών.

Τα νέα αεροσκάφη της Gulf Air όχι μόνο θα αυξήσουν την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών της Gulf Air και την εμπειρία των επιβατών, αλλά θα της επιτρέψουν επίσης να επεκτείνει το δίκτυό της με στρατηγικό τρόπο.

Send this to a friend