Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η πρόβλεψη του καιρού για το τριήμερο
Η πρόβλεψη του καιρού για το τριήμερο

Η πρόβλεψη του καιρού για το τριήμερο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Aναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι την Τρίτη. 

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα στα βορειοανατολικά. Τοπικά κατά τις αυγινές ώρες θα σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί αρχικά, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και αργότερα ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Από το απόγευμα της Κυριακής στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο από την Κυριακή και πτώση την Τρίτη.

Send this to a friend