Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Κι όμως, αυτή η εικόνα δεν είναι από κάποιο εξωτικό νησί
Κι όμως, αυτή η εικόνα δεν είναι από κάποιο εξωτικό νησί

Κι όμως, αυτή η εικόνα δεν είναι από κάποιο εξωτικό νησί

Είναι από παραλία της Λεμεσού.
Απόκρημνοι και άγριοι βράχοι, τιρκουάζ νερά, σχεδόν παρθένα φύση, και ένα μαγευτικό τοπίο που δεν θυμίζει σε τίποτα κυπριακό σκηνικό.

Κι όμως, όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από τον κολπίσκο Τρυπητή ή Ζαπάλος, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή της Επισκοπής.

Στο σημείο βρέθηκαν οι Cyprus From Air, και μέσα από το καγιάκ απαθανάτισαν μερικές υπέροχες εικόνες.
 ocean, beach, sky, outdoor, water and nature

 outdoor and nature

 sky, outdoor and water

 ocean, sky, beach, outdoor, nature and water

 ocean, sky, outdoor, nature and water

 water and outdoor

 sky, plant, outdoor, water and nature

 sky, outdoor, water and nature

 outdoor and water

 

Η παραλία Ζαπάλο βρίσκεται στην περιοχή του κόλπου της Επισκοπής. Πρόκειται για αμμώδη παραλία έκτασης 800 μέτρων. Λέγεται Τρυπητή και είναι γνωστή ως «Παραλία Ζαπάλο». Το ωραίο με τον μικρό αυτό παράδεισο είναι πως, η θάλασσα μετέφερε τεράστιες ποσότητες λεπτόκοκκης άμμου στην ακτή, δημιουργώντας έτσι μια υπέροχη παραλία που εύκολα μπορεί να συγκριθεί με παραλίες του Πρωταρά και της Αγίας Νάπας.

Η πρόσβαση εκεί γίνεται μέσω του δρόμου από το Κούριο προς το Ιερό του Απόλλωνα. Μετά την είσοδο προς το Ιερό και σε απόσταση 100 μέτρων, ακολούθησε πάροδο στα αριστερά.  Προχώρησε μέχρι το σημείο που θα βρεις τη σιδερένια μπάρα. Αν το αυτοκίνητο είναι 4×4, καλύτερο άστο εκεί και πήγαινε με τα πόδια. Η διαδρομή δεν είναι και τόσο εύκολη και ειδικά στην επιστροφή, λόγω ανηφόρας, αλλά το μπάνιο εκεί και το σκηνικό θα σε ανταμείψουν στο έπακρο.

Πηγή: city.sigmalive.com

Send this to a friend