Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Επεισοδιακή καταδίωξη νεαρού από την ΥΚΑΝ
Λάρνακα: Επεισοδιακή καταδίωξη νεαρού από την ΥΚΑΝ

Λάρνακα: Επεισοδιακή καταδίωξη νεαρού από την ΥΚΑΝ

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη νεαρού προσώπου στην Λάρνακα από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν πληροφορίας, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, έθεσαν υπό παρακολούθηση 23χρονο, τον οποίο και ανέκοψαν γύρω στις 18:45μ.μ, το Σάββατο (19/5), ενώ αυτός οδηγούσε αυτοκίνητο σε περιοχή στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά την ανακοπή του, ο 23χρονος προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει του ελέγχου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα του σε δύο υπηρεσιακά οχήματα στα οποία επέβαιναν τα μέλη της Αστυνομίας, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό του όσο και τα μέλη της Αστυνομίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του 23χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ νάιλον σακουλάκια που περιείχαν συνολικά 253 γραμμάρια κάνναβης.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μερικώς καπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο βιομηχανοποιημένου καπνού αναμεμιγμένου με πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, αριθμός κινητών τηλεφώνων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1300 ευρώ, για το οποίο διερευνάται κατά πόσον αποτελεί προϊόν διακίνησης ναρκωτικών.

Ο 23χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες καθώς και υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων.

Πηγή : Sigmalive

Send this to a friend