Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Πώς να χρησιμοποιείτε τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το Instagram
Πώς να χρησιμοποιείτε τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το Instagram

Πώς να χρησιμοποιείτε τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το Instagram

Πλέον οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν την ανάρτηση κάποιου άλλου στο δικό τους story, σύμφωνα με ανακοίνωση του Instagram.

Το Instagram μόλις έκανε πιο εύκολο για τους χρήστες να μοιράζονται και να προσθέτουν σε stories τους τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπουν στην αρχική τους σελίδα στην εφαρμογή.

Πλέον οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν την ανάρτηση κάποιου άλλου στο δικό τους story, σύμφωνα με ανακοίνωση του Instagram χθες. Το νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει, επίσης, στους χρήστες να προσθέσουν το δικό τους σχόλιο και να επισυνάψουν το προφίλ άλλων στην ανάρτηση.

Για να κοινοποιήσει κανείς μια ανάρτηση στο Instagram story, πατάει εικονίδιο «σαΐτα», όπως κάνει για να στείλει τη φωτογραφία σε κάποιον από τους φίλους του, και επιλέγει να δημοσιεύσει την ανάρτηση στο Instagram story του.

Το Instagram επιτρέπει στους χρήστες, ακόμα, να αλλάξουν το μέγεθος και τη φορά της φωτογραφίας, όπως επίσης και να βάλουν τις προσωπικές τους «πινελιές» πριν δημοσιεύσουν την ανάρτηση. Η νέα αυτή δυνατότητα επιτρέπει στους «followers» να δουν το όνομα του λογαριασμού που αρχικά ανέβασε τη φωτογραφία ή το βίντεο, και να οδηγηθούν αυτόματα στο προφίλ του.

Για λόγους ασφαλείας, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στο συγκεκριμένο εργαλείο. Οι χρήστες μπορούν να κοινοποιήσουν αναρτήσεις μόνο από ένα δημόσιο λογαριασμό του Instagram. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα σε όσους δεν θέλουν οι αναρτήσεις τους να δημοσιεύονται σε Instagram stories άλλων, να μην έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία αυτή.

Send this to a friend