Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Όταν το green room της Γιουροβίζιον χόρευε σε ρυθμούς “Fuego” (Βίντεο)
Όταν το green room της Γιουροβίζιον χόρευε σε ρυθμούς “Fuego” (Βίντεο)

Όταν το green room της Γιουροβίζιον χόρευε σε ρυθμούς “Fuego” (Βίντεο)

Η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι “Fuego” αποτελούν σήμερα το πρώτο θέμα συζήτησης. Μεγάλα διαθνή μέσα ασχολούνται με το φαινόμενο Ελένη Φουρέιρα ενώ η σκηνική παρουσία της την ανέδειξε ως την απόλυτη σταρ της διοργάνωσης.

Η Κύπρος είχε χθες βράδυ ένα μεγάλο αβαντάζ πέραν όλων των υπολοίπων και της σαρωτικής σκηνικής παρουσίας της Ελένης Φουρέιρα, τη σειρά εμφάνισης που ήταν η τελευταία. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε λίγο μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού δείχνει τον παλμό του green room του χώρου δηλαδή που είναι μαζεμένες οι αποστολές των χωρών που συμμετέχουν στον εκάστοτε ημιτελικό.

Όταν η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή και το στάδιο ζητοκράυγαζε ενθουσιασμένο ένα τέτοιο κλίμα επικρατούσε και στο green room. Όλοι οι εκπρόσωποι των χωρών σηκώθηκαν, τραγούδησαν και χόρεψαν στους ρυθμούς του Fuego.

Στο βίντεο η Netta εκπρόσωπος του Ισραήλ και μεγάλο φαβορί φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα το τραγούδι και χορεύει με την αποστολή της χώρας της και όχι μόνο, όπως ακριβώς και ο τραγουδιστής της Τσεχίας, η Γιάννα Τερζή και άλλα μέλη αποστολών από άλλες χώρες. Το Fuego ένωσε και το green room επιβεβαιώνοντας ακόμη μία φορά τον τίτλο του φαβορί για την Κύπρο.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα έγιναν στο green room τη στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στη σκηνή

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend