Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Στη Λάρνακα η πρώτη υπεραγορά SPAR
Στη Λάρνακα η πρώτη υπεραγορά SPAR

Στη Λάρνακα η πρώτη υπεραγορά SPAR

Μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το πρώτο κατάστημα SPAR στην Κύπρο. 

Σύμφωνα με καταχώρηση της Spar Cyprus στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business, το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας θα ανοίξει στη Λάρνακα και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης, με πολύ καλή προσβασιμότητα και άνετο parking. Θα είναι μεγέθους περίπου 1.300 τ.μ.

 

Στο κατάστημα θα προσφέρονται όλες οι κατηγορίες προϊόντων, όπως και όλα τα τμήματα φρέσκων.

Στόχος το άνοιγμα 20 καταστημάτων
Τα επόμενα SPAR καταστήματα προβλέπεται να λειτουργήσουν το τελευταίο τρίμηνο του 2018 σε Λευκωσία και Λεμεσό.
Υπενθυμίζεται ότι ο μεσοπρόθεσμος στόχος της SPAR Κύπρου είναι να λειτουργήσει περισσότερα από 20 καταστήματα ανά την Κύπρο μέσα στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια καθιστώντας την μια από τις μεγάλες παγκύπριες αλυσίδες υπεραγορών.

Με βάση πληροφορίες του IN Business, η SPAR τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς ανεξάρτητους λιανέμπορους, εξετάζοντας την περίπτωση ένταξής τους στο δίκτυό της για τη λειτουργία και άλλων καταστημάτων σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

 

Στα καταστήματα SPAR οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν μια πλήρη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες και όλα τα επώνυμα προϊόντα. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στα τμήματα των φρέσκων τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποικιλία, όπως: Φρουταρία, κρεοπωλείο, delicatessen, αρτοποιείο, γλυκά, ψαραγορά, έτοιμο φαγητό και καφέ.
Σημαντική θέση στα καταστήματα θα έχουν και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας SPAR σε όλες τις κατηγορίες, προσφέροντας την επιλογή για άριστη ποιότητα σε χαμηλή τιμή.

Η SPAR Κύπρου είναι η νέα εταιρεία, που έχει δημιουργηθεί κάτω από το Συγκρότημα ERMES.

 

Spar 2

SPAR INTERNATIONAL
H SPAR είναι ένας οργανισμός που γεννήθηκε στο Άμστερνταμ το 1932. Η SPAR International είναι το μεγαλύτερο συνεταιριστικό δίκτυο υπεραγορών στον κόσμο. Λειτουργεί εδώ και 85 χρόνια και το εμπορικό σήμα SPAR έχει παρουσία σε 48 χώρες σε 4 ηπείρους. Το παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας αποτελείται από περισσότερα από 12.500 καταστήματα, απασχολώντας πάνω από 350.000 εργαζόμενους.

Πηγή: inbusinessnews.reporter.com.cy

 

Send this to a friend