Home ΛΑΡΝΑΚΑ Χρίστος Ορφανίδης: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ
Χρίστος Ορφανίδης: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ

Χρίστος Ορφανίδης: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ

Την υποψηφιότητά του για την θέση του Αντιπροέδρου του ΔΗΚΟ, εξήγγειλε με ανακοίνωση του στις 4 Μαΐου, ο βουλευτής Χρίστος Ορφανίδης.

Η νέα ηγεσία που θα προκύψει θα κληθεί να δώσει και πολύ σκληρούς εθνικούς αγώνες καθώς το κυπριακό βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη καμπή την ώρα που η Τουρκία έχει αποθρασυνθεί και προκαλεί συνεχώς, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κος Ορφανίδης.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίκωση:

«Με υψηλή συναίσθηση ευθύνης και ελπίζοντας στην συμμετοχή της πλειοψηφίας των μελών του Δημοκρατικού Κόμματος, έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Αντιπροέδρου της μεγάλης παράταξης του κέντρου.

Είναι η στιγμή να μετατρέψουμε την απαξίωση των πολιτών σε επιθυμία για συμμετοχή και διαμόρφωση λύσεων των προβλημάτων, με νέα πρόσωπα, αποτελεσματική δυναμική, διαφάνεια και σύγχρονες ιδέες. Δεν είμαστε εδώ για να γκρινιάσουμε, να μηδενίσουμε, να κάνουμε εμπόριο ελπίδας. Ο στόχος μας πρέπει να είναι να κάνουμε το Δημοκρατικό Κόμμα το λιμάνι προτάσεων και αποφάσεων που θα βελτιώσουν την εικόνα της Κοινωνίας.

Η νέα ηγεσία που θα προκύψει θα κληθεί να δώσει και πολύ σκληρούς εθνικούς αγώνες καθώς το κυπριακό βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη καμπή την ώρα που η Τουρκία έχει αποθρασυνθεί και προκαλεί συνεχώς.

Σήμερα νοιώθω έτοιμος και δυνατός να κάνω ένα βήμα μπροστά. Να μπω στην πρώτη γραμμή του αγώνα και σας ζητώ να είστε μαζί μου. Να χτίσουμε σε όσα θετικά έγιναν και να δημιουργήσουμε μια νέα δυναμική για να πάμε ακόμα καλύτερα.»

Send this to a friend