Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η Cobalt Air εγκαινιάζει απευθείας πτήσεις από το Ντίσελντορφ στη Λάρνακα
Η Cobalt Air εγκαινιάζει απευθείας πτήσεις από το Ντίσελντορφ στη Λάρνακα

Η Cobalt Air εγκαινιάζει απευθείας πτήσεις από το Ντίσελντορφ στη Λάρνακα

Η Cobalt Air, μετά τη Φρανκφούρτη επεκτείνεται εκ νέου προς τη Γερμανία μέσω του προορισμού του Ντίσελντορφ. Η εταιρεία θα πραγματοποιεί τις απευθείας πτήσεις Λάρνακα-Ντίσελντορφ δυο φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το πρώτο δρομολόγιο της Cobalt από τη Λάρνακα προς το Ντίσελντορφ πραγματοποιήθηκε με το Airbus 310, το οποίο αναχώρησε χθες στις 7 το πρωί και προσγειώθηκε στις 10:30. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη (09:05-12:30) και Σάββατο (07:05-10:30) με στόχο να εξυπηρετούν τόσο τους ταξιδιώτες αναψυχής όσο και τους επιχειρηματίες.

Η πρωτεύουσα του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ανήκει στην κατηγορία των πιο ενδιαφερουσών πόλεων του κόσμου, καθώς έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο, υπέροχη μόδα, περίτεχνη γαστρονομία και ιδιαίτερη φυσική ομορφιά.

Επιπλέον, η πόλη του Ντίσελντορφ αποτελεί μια πύλη προς την ευρύτερη Γερμανία καθώς διαθέτει πάνω από 350 τρένα (αστικά τρένα και Intercity Express τρένα) .

Ο Andrew Madar, Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Air δήλωσε – σύμφωνα με την ανακοίνωση- ότι “το Ντίσελντορφ αποτελεί μια σημαντικότατη προσθήκη στο πτητικό δίκτυο της εταιρείας, καθώς συμπληρώνει το δρομολόγιο της Φρανκφούρτης. Κύρια μας επιδίωξη, ήταν να συνδέσουμε την Κύπρο με αυτό το δημοφιλή προορισμό ο οποίος αποτελεί επιχειρηματικό και οικονομικό κέντρο της χώρας”.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend