Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ: Μόλις είδε τους Αστυνομικούς έκανε επαναστροφή- Δεν γλίτωσε όμως τη σύλληψη
ΛΑΡΝΑΚΑ: Μόλις είδε τους Αστυνομικούς έκανε επαναστροφή- Δεν γλίτωσε όμως τη σύλληψη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μόλις είδε τους Αστυνομικούς έκανε επαναστροφή- Δεν γλίτωσε όμως τη σύλληψη

Στη σύλληψη 51χρονου προχώρησαν την Τετάρτη 2/5 μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, καθώς και υπόθεσης τροχαίων αδικημάτων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στην επαρχία Λάρνακας, την Τρίτη 1/5, όταν γύρω στις 7.00μ.μ., ενώ μέλη της Αστυνομίας διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, σταμάτησε 20 περίπου μέτρα από το σημείο που βρίσκονταν και αφού έκανε επαναστροφή, απομακρύνθηκε.

Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το εν λόγω όχημα, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός αφού ακινητοποίησε το όχημα, το εγκατέλειψε μαζί με το συνοδηγό και εγκατέλειψαν τη σκηνή πεζοί.

Ο συνοδηγός του οχήματος ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 45χρονο, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του οδηγού του οχήματος, εντοπίστηκε άσπρη σκόνη συνολικού βάρους 130 γραμμαρίων, που πιστεύεται ότι πρόκειται για ναρκωτική ουσία.

Διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν ο 51χρονος, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 5.30 το απόγευμα σήμερα, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Νωρίτερα σήμερα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο τριών ημερών εναντίον του 45χρονου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend