Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ολοκληρώθηκε η 2η νεκροτομή- Με μένος οι φονικές μαχαιριές- Δεν μίλησε ο 15χρονος
ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ολοκληρώθηκε η 2η νεκροτομή- Με μένος οι φονικές μαχαιριές- Δεν μίλησε ο 15χρονος

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ολοκληρώθηκε η 2η νεκροτομή- Με μένος οι φονικές μαχαιριές- Δεν μίλησε ο 15χρονος

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21/4 η νέα μεταθανάτια εξέταση στις σορούς των δύο θυμάτων, κάτι που ζήτησε η οικογένεια. Εκ μέρους της οικογένειας θα παρέστη ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, για τη Δημοκρατία η Ελένη Αντωνίου και η εξ Ελλάδος ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιωτοπούλου.

Πολύωρη και η δεύτερη νεκροτομή στις σορούς του 60χρονου και της 59χρονης σύζύγου που βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι στο σπίτι τους, στην οδό Ζαλόγγου στο Στρόβολο.

Οι τρεις ιατροδικαστές μετά από 4 ώρες εξήλθαν από το νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας χωρίς να προβούν σε δηλώσεις με τις εξετάσεις τους να επιβεβαιώνουν τα αρχικά ευρήματα, αναφορικά με το μένος του δράστη ή των δραστών.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας δημοσίευμα α, ο άτυχος 60χρονος φέρει 25 με 30 μαχαιριές από τον λαιμό μέχρι τα πόδια, ενώ στο σώμα της 59χρονης εντοπίστηκαν 10 τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα, με το θάνατο τους να προέρχεται από αιμορραγικό σοκ, από πολλαπλές θλαστικές ρήξεις οργάνων, από τέμνον και νήσσον όργανο.

Να σημειώσουμε ότι δεν προσήλθε για κατάθεση ο 15χρονος γιος της οικογένειας ούτε το Σάββατο 21/4, αφού βρίσκεται σε άσχημα ψυχολογική κατάσταση και υπο την επίβλεψη ψυχολόγου.

Να θυμίσουμε ότι ο 15χρονος γιος της οικογένειας είχε αναφερθεί σε δύο κουκουλοφόρους, που εισήλθαν στην οικία και του είπαν ότι δεν θα του κάνουν κακό. ‘Όπως έγινε γνωστό, από τις έρευνες που έγιναν προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend