Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ BLOOMS TO GO: Η νέα άφιξη στη Λάρνακα που θα συζητηθεί… (pics)
BLOOMS TO GO: Η νέα άφιξη στη Λάρνακα που θα συζητηθεί… (pics)

BLOOMS TO GO: Η νέα άφιξη στη Λάρνακα που θα συζητηθεί… (pics)

Βλέποντας τον τίτλο το μυαλό όλων μας αναπόφευκτα πάει στο Blooms Bar&Grill το οποίο μας συστήθηκε στις Φοινικούδες το 2016 και αποτελεί ένα από τα καλύτερα στέκια της Λάρνακας τόσο για φαγητό όσο και για ποτό.

Πλέον το Blooms Bar&Grill αποκτά αδελφάκι και ονομάζεται BLOOMS TO GO το οποίο στεγάζεται στην τουριστική περιοχή της Ορόκλινης (απέναντι ακριβώς από την πολυκατοικία της «Μαρσέλλενας» ).

Το BLOOMS TO GO θα έχει ως βάση την κουζίνα του Blooms Bar&Grill αλλά ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει επιπλέον και γύρο της αρεσκείας του (Χοιρινό και Κοτόπουλο).

Επιπλέον το BLOOMS TO GO ήρθε για να ανατρέψει τα καθιερωμένα στην πόλη μας και να προσφέρει ποιοτικό delivery. Είσαι στην εργασία σου και θες ποιοτικό μπέργκερ ή μυρωδάτο γύρο ή πλούσια σαλάτα ή άπαιχτη μπριζόλα; To ΒLOOMS TO GO έρχεται και σε βρίσκει. Το delivery ανοίγει από την 13:00 μέχρι και τις 22:30 το βράδυ.

Αντίθετα όποιος θέλει να απολαύσει το γεύμα του στο BLOOMS TO GO μπορεί να το κάνει από το μεσημέρι μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. TAKE AWAY λοιπόν αλλά και γρήγορο DELIVERY.

Nα σημειώσουμε ότι στις επιλογές των φαγητών υπάρχει και ειδικό μενού για παιδιά.

Δείτε πιο κάτω το μενού του BLOOMS TO GO αλλά και τις τιμές των γευμάτων. Ότι και εάν επιλέξεις αποκλείεται να μην σε ενθουσιάσει. Πλέον και το μενού στην εργασία σας γίνεται απόλαυση…

 

Send this to a friend