Home ΛΑΡΝΑΚΑ Διοργανώθηκε στη Λάρνακα ο 23ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «Ευαγγελία Τζιαρρή»
Διοργανώθηκε στη Λάρνακα ο 23ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «Ευαγγελία Τζιαρρή»

Διοργανώθηκε στη Λάρνακα ο 23ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «Ευαγγελία Τζιαρρή»

Διοργανώθηκε στη Λάρνακα από το Μουσικό Ιδρυμα «Ευαγγελία Τζιαρρή» ο 23ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου για παιδιά και εφήβους.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Ιδρύματος αναφέρεται ότι «ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας την Κυριακή 15 Απριλίου 2018. Πρώτο βραβείο στην Α΄ ομάδα για παιδιά μέχρι 15 χρόνων απονεμήθηκε στον 12χρονο Mario Victor Lucaci από τη Ρουμανία, το 3ο βραβείο έλαβε ο Valandis Panayiotou 14 χρόνων από τη Λευκωσία και το 4ο βραβείο η Nirvana Isaeva 12 χρόνων από τη Ρωσία. Στην Α΄ κατηγορία δεν απονεμήθηκε δεύτερο βραβείο».

Στην Β ομάδα για εφήβους μέχρι 19 χρόνων «δεν απονεμήθηκαν 1ο και 2ο βραβείο, το 3ο βραβείο έλαβε η Elza Emelianenko 16 χρόνων από τη Ρωσία και το 4ο βραβείο πήρε η Irina Galimova 15 ετών επίσης από τη Ρωσία»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η κριτική Επιτροπή απαρτιζόταν από τους Μαρτίνο Τιρίμο (Κύπρος/Ηνωμένο Βασίλειο), George Kern (Σάλτσμπουργκ) και Peter Tuite (Ιρλανδία)».

Το βράδυ της Δευτέρας 16 Απριλίου «στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας έγινε σε ειδική τελετή η απονομή των Βραβείων, των Πιστοποιητικών Συμμετοχής και η Συναυλία των Βραβευθέντων. Ο Διαγωνισμός τελούσε υπό την Υψηλή Προστασία της κας. Αντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ κύριοι υποστηρικτές του ήταν ο Δήμος Λάρνακας και οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού».

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα 24817737, 99599233, 99617987, στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.tjiarri.org και στο facebook.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Send this to a friend